fbpx
020 – 280 17 00 EN

Verlenging samenwerking met ING Nederland Fonds

12-11-2018

ING NL Fonds tekenmomentMet een officiële handtekening van Henriette Hoogstad-Bakker, vice voorzitter van het ING Nederland Fonds en Marion Idema-Weijman, directeur operationele zaken van IMC Weekendschool werd vorige week tijdens de partnerdag van het ING Nederland Fonds de prachtige samenwerking voor drie jaar verlengd.

Het ING Nederland Fonds is de hoofdsponsor van ons IMC Alumni netwerk en een belangrijke partner van IMC on Tour en R&D.

De ambitie van het fonds om mensen en bedrijven in staat te stellen hun eigen ideeën plannen voor een betere toekomst te realiseren, hoe groot of klein deze ook zijn, sluit prachtig aan bij onze ambities en de ontwikkeling van onze (oud)-leerlingen. We zijn er trots op dat het ING Nederland Fonds al sinds de oprichting van het fonds betrokken is bij onze activiteiten en zeer vereerd dat wij tot de “Club van 25” behoren. Samen met de andere 24 initiatieven, die ook focus hebben op digitale en 21ste -eeuwse vaardigheden, delen we de ambitie dat een baan voor iedereen bereikbaar is. Samen maken we toekomst!