fbpx
020 – 280 17 00 EN

Succesvolle sponsorbijeenkomst 3 Amsterdamse vestigingen

05-07-2011

5 juli 2011
‘Wat leuk dat mensen zo snel namen en nummers geven!’ (Yvonne Brouwer, Lexence N.V. advocaten en notarissen).

De drie Amsterdamse vestigingen van IMC Weekendschool organiseerden vrijdag 1 juli bij sponsor
Delta Lloyd Groep Foundation een zeer vruchtbare bijeenkomst. In groepen van 10 personen, bestaand uit sponsoren en medewerkers van IMC Weekendschool, gaven de aanwezigen elkaar tips op vragen die zowel bij sponsoren als bij de weekendschool lagen. De vragen liepen uiteen van sponsoring, pr, betrokkenheid vergroten & vasthouden tot het verbinden van verschillende maatschappelijke projecten.

‘Heel inspirerend!’ (Jeroen Brenninkmeijer, relatie bij vestiging Amsterdam-Noord)

De antwoorden en tips die op de vragen kwamen waren altijd nuttig, en vaak zelfs onverwacht. De weekendschool is enerzijds positief verrast door de hoeveelheid aan tips en aangeboden hulp van sponsoren. Anderzijds is het heel bijzonder en waardevol om te horen welke vragen en thema’s er spelen bij onze sponsoren.

De sessies werden op een energieke manier geleid door Herman Dummer, Jan Peter Boger en Marrije Prins, alle drie verbonden aan Durftevragen.nl.

Een greep uit de vragen:
Hoe kunnen betrokken sponsoren en betrokken organisaties medewerkers van IMC Weekendschool helpen bij het ontwikkelen van hun competenties? (Thijs Mulder, IMC Weekendschool)

Hoe kunnen we het bedrijfsleven in West koppelen aan de vestiging in West om de school zelfverdragend te krijgen? (Geert Reyners, Rabobank)

Hoe kom ik in contact met grootwinkelbedrijven in Amsterdam-West om te komen tot een sponsorovereenkomst? (Karin Wortelboer, IMC Weekendschool)

Hoe kom ik aan partners in Amsterdam-Noord bij de wijkaanpak? (Marlies van Gelderen, Ymere Wijkaanpak)

Hoe vind ik een sponsor dat als boegbeeld kan en wil dienen voor onze vestiging in Amsterdam-Noord? (Femke Feuth, IMC Weekendschool)

Hoe kan ik ervoor zorgen dat een aantal goede doelen waar ik voor werk beter met elkaar gaan samenwerken? (Jeroen Brenninkmeijer)

De sponsoren raakten tijdens de borrel in gesprek met oud-leerlingen, die parallel aan de Durftevragen-sessies een netwerkworkshop volgden. Deze workshop werd gegeven door twee leden van Rotaract, Anne-Nore Thung en Marjolein Roes. Tijdens de workshop leerden de oud-leerlingen hoe je op een borrel iemand aanspreekt, een praatje maakt én hoe je die ene belangrijke vraag stelt die kan leiden tot die interessante stage. Bij de borrel waren de sponsoren zeer toeschietelijk in het beantwoorden van de vragen van de oud-leerlingen.

De aanwezige medewerkers van IMC Weekendschool zullen nu aan de slag gaan met de tips van de sponsoren, die op de hoogte zullen worden gehouden van de ontwikkelingen.

Zie ook http://durftevragen.com/een-12-jarige-durftevrager/