fbpx
020 – 280 17 00 EN

Stichting IMC Weekendschool sponsorloop

Eerste Stichting IMC Weekendschool Sponsorloop brengt ruim €20.000,- op.

De eerste editie van de Stichting IMC weekendschool sponsorloop, die wij de afgelopen maand voor het eerst organiseerde, heeft een bedrag van €20.123,50,- opgebracht.

Samen met alle deelnemers kwamen we in beweging voor kansengelijkheid en liepen we ruim 1.200km(!), de afstand waarmee we al onze 54 vestigingen door het land verbinden.

We zijn nog een beetje beduusd door het enorme bedrag en de inzet van iedereen die heeft meegelopen en meegeholpen. We zijn dan ook ontzettend trots en dankbaar en willen alle lopers, deelnemers én sponsoren bedanken voor hun inzet en bijdrage. Samen hebben wij gelopen voor kansengelijkheid!

De afgelopen weken kregen we al prachtige foto’s’ doorgestuurd; lopend in de vroege ochtend, hardlopend in de namiddag, door weer en wind, de natuur in, een stadswandeling, alleen of samen met vrienden, bekenden en collega’s. Het gaf een prachtig beeld van de wandelingen door heel het land.

Bekijk de foto’s van onze lopers hier.


Loop mee voor kansengelijkheid van 1 maart t/m 27 maart

Veel mensen werken op dit moment thuis. In beweging blijven is daarbij van groot belang. Daarom moedigen wij iedereen aan om in beweging te komen. Wat is er nou leuker om met het wandelen geld in te zamelen voor een goed doel! Met de Stichting IMC Weekendschool-loop roepen we collega’s, gastdocenten, vrijwilligers, partners en iedereen die Stichting IMC Weekendschool een warm hart toedraagt op mee te lopen voor kansengelijkheid!

Om al onze 58 locaties door het land met elkaar in verbinding te brengen lopen we samen 1200 kilometer (maar wie weet wel meer). Met iedere kilometer vergroten we de kansengelijkheid!

De sponsorloop-periode loopt van
1 maart a.s. t/m 27 maart 


Doe mee!

De sponsorloop van 2020 is afgelopen. Volgend jaar zullen wij de tweede Stichting IMC Weekendschool sponsorloop organiseren.


Wandelen of hardlopen?

We willen iedereen de kans geven om mee te doen, jong en oud. Daarom mag jij zelf bepalen of je je loop wandelend of hardlopend doet.

 

De actie:
doneer 1 km!

Meedoen is eenvoudig en iedereen kan meedoen aan onze actie; medewerkers, vaste vrijwilligers, gastdocenten, partners en hun medewerkers en iedereen die bij Stichting IMC Weekendschool betrokken is. Vraag vrienden, familie of bekenden uit je omgeving willen sponsoren voor jouw loop. Per donateur loop jij 1km. Vind jij 7 donateurs dan loop je 7 kilometer.  Vind jij 20 donateurs dan moet je 20 km. Donateurs steunen dus 1 km en betalen daarvoor minimaal €7,50. Maar meer mag ook.

Ons doel: in beweging voor kansengelijkheid

Stichting IMC Weekendschool stelt zich ten doel dat alle jongeren (specifiek op de plekken in Nederland waar dat het hardst nodig is) van alle schoolniveaus, zó worden opgeleid dat ze gemotiveerd hun plek kunnen innemen in de samenleving. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met een groot maatschappelijk draagvlak. In samenwerking met ons netwerk van partners en vrijwilligers bereiken wij met onze lesprogramma’s wekelijks ruim 3000 leerlingen, op 58 locaties door het hele land.

Stichting IMC Weekendschool laat nieuwsgierige jongeren kennismaken met enthousiaste professionals en hun uiteenlopende vakgebieden. We richten onze lessen zo in, dat er prikkelende, magische momenten ontstaan. Dat worden ervaringen die bijblijven en de horizon verbreden. We stimuleren het lef van onze leerlingen en bieden hen een ijzersterk netwerk. Zo geven we hun de bagage mee om te kunnen worden wie ze willen zijn.

Om al onze 58 locaties door het land met elkaar in verbinding te brengen is ons doel om samen minstens 1200 kilometer te lopen.

 

Nodig jij ook anderen uit?

Mocht je anderen ook willen aansporen om te lopen voor Stichting IMC Weekendschool stuur dan gerust deze link https://www.imcweekendschool.nl/sponsorloop door in jouw netwerk via e-mail, whatsapp of social media.

 

Maak een foto!

Als je meedoet vragen we jou een leuke selfie of foto te maken van jouw run of loop. Deze delen we online om de voortgang van de sponsorloop te laten zien! Stuur deze foto naar communicatie@weekendschool.nl of zet ze op social media met #stichtingimcweekendschool #ikloopvoorkansengelijkheid

Velen gingen je al voor. Bekijk alle foto’s hier.

Veelgestelde vragen

Mocht je anderen ook willen aansporen om te lopen/ hard te lopen voor Stichting IMC Weekendschool stuur dan gerust deze pagina door!

De sponsoring voor jouw loop is per gelopen kilometer. Dus vrienden en bekenden mogen 1 km per persoon doneren. Als je 8 donateurs hebt gevonden, moet je 8 kilometer lopen. Bepaal dus zelf hoeveel kilometer je in totaal wilt/ kunt lopen.
Nadat je gelopen hebt krijg je van ons een bericht met daarin instructies en een QR code/Tikkie waarmee jij je donateurs kan vragen om de betaling te voldoen. De betaling van het tikkie komt direct bij Stichting IMC Weekendschool binnen.   
Dat is natuurlijk wel het leukste. We adviseren een aantal foto’s / selfie te maken van de run of wandeling en die mee te sturen naar jouw donateurs. 

Nee. Wel een minimale. Jouw donateurs betalen minimaal €7,50 voor 1 kilometer. Maar meer mag natuurlijk altijd! 

Probeer de uitdaging met jezelf aan te gaan, met wat voor jou mogelijk is. De afstand mag in één keer gelopen worden maar mag absoluut ook opgedeeld worden in de campagne periode. Het liefst wel binnen een week.  

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren