fbpx
020 – 280 17 00 EN

Sportdag 2013: “de boom in!”

03-06-2013

Ook in 2013 werd de onze jaarllijkes sportdag weer verzorgd door sponsor Oracle.

Dit jaar ging de reis met twee touringcars naar sportaccomodatie Simia in Ede. Daar werd de groep van 80 leerlingen in twee groepen verdeeld. Een groep ging klimmen en klauteren over een parcours in het Klimbos, compleet met klimgordel en klimhaken, heel spectaculair!  Ondertussen deed de andere groep allerlei samenwerkingsspellen. De samenwerkingsspellen waren afwisselend moeilijk en makkelijk. Zo moest een groep van acht leerlingen bijvoorbeeld met maar vijf kratten over een stuk moeras naar de overkant, maar hoe doe je dat? Of hoe draai je een kleed om, waar acht leerlingen op staan, zonder dat er iemand af mag stappen? Daarvoor moet je goed nadenken, goed praten en goed en geduldig samenwerken.

Na een tijdje wisselden de groepen natuurlijk van activiteit, dus iedereen is in het Klimbos geweest en alle groepjes hebben de spellen gedaan. Tussendoor werden we verwend met drinken en een tussendoortje, uiteraard waren er broodjes als lunch en als (handig) kado kregen we allemaal een mooi T-shirt van Oracle.

Het was ook prachtig weer, dat was boffen! Ook dit jaar was de sportdag weer een dag om nooit te vergeten en hebben we erg genoten!