fbpx
020 – 280 17 00 EN

Steun IMC Weekendschool

09-07-2014

IMC Weekendschool zet zich al 16 jaar in om de perspectieven van jongeren uit sociaal-economische achterstandswijken te verbreden. Op de weekendschool maken de leerlingen tijdens gastlessen van enthousiaste professionals, kennis met vele interessante vakgebieden uit de wereld van cultuur en wetenschap. Ze maken hun eigen krant met journalisten, spelen een rechtszaak na onder begeleiding van juristen, maken kennis met verschillende aspecten binnen het vak techniek, stappen in de schoenen van kunstenaars en nog veel meer.

IMC Weekendschool doet dit met succes: onze leerlingen hebben meer zelfvertrouwen én zijn in staat om gemotiveerde keuzes te maken voor opleiding en beroep. Dit leidt tot minder schooluitval en betere loopbaan mogelijkheden.

Graag willen wij jou vragen IMC Weekendschool te steunen. Dat kan door Vriend te worden via imcweekendschool.nl/vrienden of heel eenvoudig via je telefoon: ga naar whydonate.nl/download, zoek via de ‘charities’ knop onderaan de app op IMC Weekendschool en klik vervolgens ‘donate now’.

 

Meer informatie? Klik hieronder verder:

Zien hoe de weekendschool werkt?

Alumni aan het woord