fbpx
020 – 280 17 00 EN

Stichting IMC Weekendschool in het nieuws

15-06-2020

De afgelopen tijd is Stichting IMC Weekendschool met mooie berichten in het nieuws geweest. Van podcasts tot TV-programma’s, hieronder een willekeurige greep: Het project Lichtpost streek, na Amsterdam en Deventer (klik hier), neer in Winschoten bij het programma IMC Basis, klik hier.

In Tilburg mochten locatiemanager Chantal van Rijswijk en alumni coördinator Faidatu Buhari van het programma IMC Weekendschool tijdens een uitgebreide podcast ons verhaal doen: klik hier. Mouna Makan leerling van het programma IMC on Tour in Breda mocht op radio 1 in haar rol als Kindercultuurburgemeester van Breda uitleggen welke ideeën zij premier Mark Rutte wil meegeven naar aanleiding van zijn oproep aan de jeugd. klik hier.

Zondag 7 juni kregen 274 derdejaars leerlingen van ons programma IMC Weekendschool op de 10 locaties in het land hun felbegeerde diploma. Hieronder twee berichten in de lokale media van Tilburg en Rotterdam. Klik hier voor Tilburg en klik hier voor Rotterdam . Onze oprichtster Heleen Terwijn en alumnus Jacky Zheng schoven samen aan bij De Balie TV voor een uitgebreid interview over ons werk, klik hier.

Tijdens een Zoom-bijeenkomst werd op 21 mei door het Amsterdam Museum officieel onze virtuele tentoonstellingszaal geopend. Deze zaal is onderdeel van de tentoonstelling ‘Corona in de stad’. Klik hier voor de uitzending van 21 mei. Recent verscheen ons artikel ‘Stichting IMC Weekendschool langs de actuele meetlat’ op Linkedin, waarbij we ons werk naast enkele recente rapporten en presentaties plaatsten, klik hier.