fbpx
020 – 280 17 00 EN

Masterclass Talent Branding

14-02-2017
Ik ben Kenan,  Ik ben 14 jaar en een oud-leerling van IMC Weekendschool Rotterdam Zuid. Vorig jaar heb ik op 7 februari 2016 mijn Weekendschool diploma gehaald. 

Nadat ik mijn diploma heb gehaald, heb ik de volgende masterclasses gevolgd: Geld, ECT (Container Terminal) en Film. Daarnaast ben ik ook naar de Landelijke Alumni- en Partnersdag geweest. 
 kenan 2
Op 5 februari 2017 ben ik samen met Moesje (een meisje dat in mijn klas op de Weekendschool zat) en juf Viletta naar de masterclass ‘Talent Branding’ geweest in Utrecht. Voor de 18+ Weekendschool alumni was er de masterclass loopbaan oriëntatie. 
De Masterclass ‘Talent Branding’ werd door twee medewerkers van ORMIT gegeven. Bij de masterclass waren ook een paar leerlingen uit Nijmegen aanwezig.
De masterclass ging over de talenten en kwaliteiten die je hebt (zoals: aardig, actief, betrouwbaar, sociaal, economisch, rustig, slim enz.). 
 
Tijdens de masterclass kregen we 4 opdrachten die je in een groepje moest uitvoeren. Voor de eerste opdracht kreeg je een afbeelding van een spiegel waar je op moest schrijven wat andere mensen denken dat je talenten en kwaliteiten zijn. Voor de tweede opdracht moesten we op een notitieblokje opschrijven welke kwaliteiten de andere mensen uit je groep hebben. Voor de een na laatste opdracht moest je van de lijst van alle kwaliteiten 10 kwaliteiten uitkiezen die bij je passen en voor de laatste opdracht moest je een top 3 van jezelf maken. Je top 3 mocht je mooi op papier uittekenen. Dit heb ik met Delaina uit Nijmegen gedaan. Ik heb ontdekt dat mijn top 3 kwaliteiten rustig, aardig en economisch zijn. 
 kenan branding
Wat ik leuk vind aan IMC Alumni zijn de masterclasses. Binnenkort ga ik de masterclassen Dans en Geneeskunde volgen. Daarnaast leer je andere steden en alumni uit andere steden kennen.