fbpx
020 – 280 17 00 EN

Tien jaar vestiging Den Haag

04-02-2016

Zondag 31 januari jl. heeft de Haagse vestiging haar tiende verjaardag gevierd. Zonder onze gastdocenten, partners en vrijwilligers zou dat niet mogelijk zijn. Reden voor een feestje!

Weekendschool oprichtster Heleen Terwijn nam de aanwezigen mee in haar missie, de reden waarom zij IMC Weekendschool heeft opgericht. Daarna konden onze gasten ervaren hoe het is om even weekendschool leerling te zijn, bij lessen Recht, Geneeskunde, Etiquette en Architectuur. Raadkameren, bruggenbouwen en onderzoeken waar je milt zit. Voor onze leerlingen is dat niet nieuw. Dat doen zij al tien jaar lang, iedere zondag!

Omroep West was erbij en heeft er een mooi verslag van gemaakt. Klik hier om het filmpje te bekijken.

Maandag 1 februari waren we zelfs even op het Jeugdjournaal.

Speciaal voor deze dag is er een Jubileumtijdschrift gemaakt met portretten van leerlingen, alumni, partners, gastdocenten, ouders en vrijwilligers.

’s Avonds was er een diner voor gastdocenten en alumni. Gezellig samen eten en herinneringen ophalen aan favoriete lessen. Alumni Omarfaruk en Ilias vertelden die avond wat de weekendschool voor hen persoonlijk heeft betekend. Dit in het kader van de ambassadeursopleiding die zij dit jaar volgen.