fbpx
020 – 280 17 00 EN

Tijdschrift heb je niet, Tijdschrift maak je

22-10-2013

Jaja het eerste vak van de derdejaarsgroep zit er alweer op. Vier weken hebben de verse pubers uit Tilburg bloed, zweet en tranen gelaten voor het fantastische magazine dat Tilly’s013 werd genoemd. Of was het ‘Boeiend!’? We zullen het merken dat zodra het magazine daadwerkelijk gedrukt is, want dankzij Q-Promotions gaat het blad ook dit jaar weer gedrukt worden.

In een traject van vier zondagen werkten de leerlingen met meer gastdocenten dan ooit tevoren aan het magazine waarvan ze niet alleen schrijvers, vormgevers en fotograaf zijn geweest, maar tevens doelgroep. Al het werk is inmiddels verzameld, nu moet het nog samengevoegd worden en dan naar de drukker. Hartstikke spannend dus.

Speciaal bedankje aan Tim Peperzak, Camiel Donders, Margot Roijackers, Dhinand Kleine, Text Sells, Geert-Jan Jaarsveld, Chantal van Rijswijk, Bob Verveda, Emmanuel Naaijkens, Michiel Sampon, Valery Wieme Verbaant, Mariska Medendorp, Norma van Eijk, Naoual Kettani, Sharda Konig, Lisette Frerejan, Maaike van Gestel, Loek van den Boogaart, Tommy Grein, Mark Westerburgen, Gijs Verbeek en alle enthousiaste mensen die zich hebben laten interviewen en fotograferen.