fbpx
020 – 280 17 00 EN

Trotse derdejaars, eehh .. Alumni!!

06-05-2015
Verschillende groepen in het land waren hen al voorgegaan en op zondag 26 april waren ook de derdejaars leerlingen uit Amsterdam Zuidoost aan de beurt: 24 leerlingen van IMC Weekendschool Amsterdam Zuidoost ontvingen hun welverdiende weekendschooldiploma.

In een prachtige zaal van hotel Casa400 vlakbij station Amstel, werden leerlingen en ouders welkom geheten door Hans Vugts, general manager van Casa400. Daarna sprak niemand minder dan mijnheer Gilbert Wawoe, oud-lid van de Raad van State, de leerlingen, ouders en andere belangstellenden toe. Hij ondertekende ook alle diploma’s.
Als een kandidaat aan de beurt was verscheen eerst een ‘personal pitch’ (een kort filmpje) van deze leerling op een groot scherm. Daarna mocht de leerling naar voren komen lopen op zelf gekozen muziekje. Op het podium volgde een toespraak van een van de juffen, met natuurlijk heel veel complimenten.
 
Aan het eind waren er voor iedereen bloemen en konden de leerlingen een exemplaar meenemen van het jaarboek dat zij de afgelopen weken hadden gemaakt. Een prachtige aandenken aan een bijzondere tijd. En voor de juffen een prachtige aandenken aan een bijzondere groep!!
 
Nogmaals GEFELICITEERD allemaal!!