fbpx
020 – 280 17 00 EN

Uitslapen op zondag?!

16-09-2014

Orhan, word eens wakker!
Leila, kom op, opstaan!
Kalifa, trek je schoenen aan!
Oumaima, eet eens snel wat!
Ayman, opschieten!
Sara, straks kom je te laat!

Het was rond 10 uur ’s ochtends in Overvecht toen uit veel huizen stemmen van bezorgde ouders klonken. Hun kinderen waren slaapkopjes geworden in de lange, lange, hele lange zomervakantie.  Ze waren goed geworden in luieren, niets doen en lanterfanten.  Daar is een vakantie natuurlijk ook voor!

Maar op zondag 14 september mocht er wel weer wat pit in die jongens en meisjes komen. Op die dag begon namelijk de Weekendschool weer! Juf Marieke, Esther, Nina, Janneke en Samira waren benieuwd hoe het ging met alle leerlingen. Maar wat als ze nu hun bed niet uit konden komen of in slaap zouden vallen tijdens de lesdag?? Gelukkig bleken bijna alle leerlingen vol energie te zitten! Iedereen had weer heel veel zin in het nieuwe jaar. Nadat het dreamteam het lintje had doorgeknipt om het schooljaar officieël te openen, kon het jaar ook echt beginnen!

Na de openingsdag van deze week beginnen we aanstaande zondag echt met de vakken.  De tweedejaars beginnen met Zorg- en Hulpverlening en de derdejaars gaan een eigen bedrijfje beginnen bij het vak Ondernemen.
En de nieuwe eerstejaars? Die mogen op zondag nog lekker luieren, lanterfanten en niets doen. Zij beginnen namelijk pas na de herfstvakantie. Vanaf volgende week gaan we op bezoek bij de basisscholen, op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde, leuke, gezellige én wakkere eerstejaars! 🙂