Utrecht zoekt jaarcoordinator per half augustus (tijdelijk)

01-05-2019

Vestiging Utrecht zoekt vervangend jaarcoordinator voor 28uur per half augustus 2019. Kom jij ons team versterken?

Wil jij deel uitmaken van een ambitieuze stichting die staat voor onderwijsvernieuwing? Ben jij nieuwsgierig naar de wereld en op zoek naar mogelijkheden om leerlingen, vak-experts en bedrijven met elkaar te verbinden? Ben jij een gedreven onderwijsondernemer die onze vestiging helpt groeien? Sta jij sterk voor een grote groep leerlingen (10-14 jaar)? Wij horen graag jouw verhaal!

IMC Weekendschool Utrecht zoekt per 15 augustus 2019 (t/m 15 maart 2020) een bevlogen jaarcoördinator (28 uur) die enthousiast wordt van jongeren en lesgeven.

Over IMC Weekendschool
IMC Weekendschool is een school voor aanvullend onderwijs voor gemotiveerde jongeren van
10-14 jaar oud op plekken in Nederland waar dat het hardst nodig is. Drie jaar lang laten we jongeren elke zondag kennismaken met enthousiaste professionals en hun vakgebieden. We bieden ze verbreding van hun horizon en de drive om voor hun dromen te gaan. De leerlingen ontdekken hun interesses, ontwikkelen vaardigheden en bouwen aan een ijzersterk netwerk. Na drie jaar hebben gediplomeerden toegang tot het IMC Alumni programma met een inspirerend vervolgaanbod, onderlinge uitwisseling, gerichte masterclasses en concrete carrièrekansen.

Vestiging Utrecht
IMC Weekendschool Utrecht heeft drie jaargroepen. Iedere jaargroep bestaat uit twee klassen van ongeveer 20 leerlingen. Binnen onze vestiging werken wij met een gedreven team.

Jaarcoördinator: 28 uur per week
Een jaarcoördinator is verantwoordelijk voor zijn/haar jaargroep. De jaarcoördinator ontwerpt en organiseert door de week de weekendschoolvakken en voert deze op zondag samen met de gastdocenten en een klassendocent uit. Hij/zij trekt inspirerende gastdocenten aan en zorgt voor optimaal contact met de leerlingen, vrijwilligers, ouders en partners.

Jouw functie bestaat uit de volgende werkzaamheden:
– Aansturen van de lessen op zondag
– Contact onderhouden met leerlingen, oud-leerlingen en ouders
– Opzetten en vormgeven van vakken, bewaking van de kwaliteit van het onderwijsprogramma
– Werven, instrueren en begeleiden van gastdocenten, klassendocenten, stagiairs en vrijwilligers
– Bijdragen aan de ontwikkeling, kwaliteit en zichtbaarheid van de vestiging
– Versterken van het netwerk en uitvoeren van activiteiten op het gebied van sponsorwerving

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige baan met veel afwisseling en vrijheid. Je werkt in een inspirerende en informele werkomgeving met gedreven collega´s die hart hebben voor jongeren, onderwijs en maatschappelijke mogelijkheden. IMC Weekendschool ondersteunt jouw ontwikkeling met aanvullende opleidingen en trainingen.

Het salaris voor de functie jaarcoördinator is ingeschaald in functiegroep C, startend op € 2.385,- op basis van 40 uur.

Wat bied jij ons?
Je bent een organisator (HBO/Academisch denkniveau) die vlot communiceert met verschillende doelgroepen. Je kunt snel schakelen tussen leerlingen, vrijwilligers, ouders en bedrijven/organisaties uit verschillende disciplines. Je bent in staat om jouw ideeën om te zetten in concrete stappen. Je wordt aangesproken op je eigen ondernemerschap, creativiteit en zelfstandigheid. Je kan een hoge werkdruk goed aan en bent een kei in plannen en organiseren. Je bent bereidt op zondagen te werken (behalve in de schoolvakanties). Het liefst ben je woonachtig in Utrecht.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan?

Solliciteer!
Stuur jouw motivatiebrief en CV voor 23 mei 2019 naar sollicitatie@weekendschool.nl
Voor vragen kun je terecht bij Rhani Berest bereikbaar van dinsdag t/m donderdag op 06 15139340.

Procedure:

Ronde 1: Sollicitatiegesprekken  – 27 en 28 mei

Ronde 2:  Assessment op zondag en tweede gesprek  – zondag 2 juni

Ronde 3: 17 – 23 juni tweede gesprek op hoofdkantoor

25 juni maken wij onze keuze bekend en volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek

Naast deze vacature zijn er ook nog andere vacatures in heel Nederland bij Stichting IMC Weekendschool. Bekijk ze allemaal op https://www.imcweekendschool.nl/vacatures