fbpx
020 – 280 17 00 EN

Vacature: Junior alumni coördinator

18-04-2019

IMC Weekendschool nieuws

 

 

 IMC Weekendschool Utrecht is op zoek naar een junior alumni coördinator die ons helpt met het contact onderhouden met ons alumni netwerk

 

 

 

IMC Alumni Utrecht zoekt Junior Coördinator (16+)

Per 20 mei 2019 • 4 tot 8 uur per week • betaald

 

De afgelopen jaren is er in Utrecht een mooi alumninetwerk ontstaan. Inmiddels bestaat ons alumninetwerk uit ruim 200 Utrechtse jongeren (13-23 jaar). Met dit netwerk willen wij graag onze alumni helpen met hun volgende stap of vragen in hun persoonlijke, onderwijs- en loopbaanontwikkeling. Daarnaast willen we een community vormen waarin alumni elkaar kunnen ontmoeten (zowel op de vestiging als landelijk) en maatschappelijk actief kunnen zijn. Help jij ons mee de ambities van de Weekendschool en alumni waar te maken?

 

Wat is de functie?

Je werkt aan verschillende alumni-projecten voor vestiging Utrecht. Je denkt en bouwt mee aan een relevant programma en vergroot het contact en betrokkenheid van alumni. Je vindt het leuk om met verschillende dingen bezig te zijn. Afhankelijk van jouw ervaring, zelfstandigheid en beschikbaarheid is dit een functie van 4 tot 8 uur. Je wordt ondersteund door de alumni coördinator van Utrecht (Izabel).

 

De gezamenlijke taken kunnen per week/periode verschillen, maar bestaan uit:

  • contact leggen en onderhouden met alumni van alle lichtingen
  • onderzoeken wat de behoeften, wensen en interesses zijn van alumni
  • werven en mobiliseren van alumni voor inhoudelijke en sociale activiteiten (bijvoorbeeld workshops, trainingen en reünies) in Utrecht en landelijk
  • het helpen opzetten en uitvoeren van een inspirerend alumni-programma vanuit Utrecht
  • bijhouden van alumni-contactgegevens en -deelname in de administratie

 

Wat verwachten wij van jou?

·       wekelijks contact met de alumnicoördinator

·       min. twee uur per week aanwezig op het kantoor

·       werkdagen en werktijden zijn flexibel en afhankelijk van wat handig en nodig is

·       je bent enthousiast, betrouwbaar, leergierig, verantwoordelijk en hebt een actieve houding

Waar ben je goed in?

·       enthousiasmeren en motiveren

·       contact maken met jongeren

·       samenwerken en initiatief nemen

·       plannen en organiseren

·       communicatie: bellen, appen

·       social media en algemene computervaardigheden

 

Werken voor IMC Weekendschool

Als Junior Coördinator word je onderdeel van het team van vestiging Utrecht en heb je ook regelmatig contact met andere alumni-coördinatoren en het team van IMC Alumni landelijk. Je wordt ingewerkt, ondersteund en begeleid door de alumnicoördinator waarmee je samenwerkt en je kunt een paar keer per jaar trainingen volgen. Als Junior Coördinator ontvang je een tijdelijk contract, met een salaris ingeschaald in functiegroep A: €1721 op basis van 40 uur. Het is niet verplicht om zelf alumnus van de Weekendschool te zijn maar wel een pre als je zelf alumnus bent!

Interesse?

Wij zijn heel benieuwd naar jouw enthousiasme en ideeën! Wat zou jij willen betekenen voor ons alumninetwerk als Junior Coördinator? Wil je graag aan de slag? Mail dan voor woensdag 1 mei je motivatiebrief en CV naar izabel.kapteijn@weekendschool.nl. Sollicitatiegesprekken worden gevoerd op donderdag 9 mei. Voor vragen bel Izabel Kapteijn op 06-45718263.