fbpx
020 – 280 17 00 EN

Veertiende vestiging IMC Basis een feit

22-05-2018

Op vrijdag 18 mei openden de leerlingen van groep 7 en 8 van Basisschool Eikenderveld samen met wethouder Keulen de veertiende IMC Basis-vestiging in Heerlen.

Na een introductie voor de leerlingen over IMC Basis in de klas, volgde het officiële programma in de hal samen met de genodigden: ouders, leerkrachten en leerlingen, ambassadeurs Limburg – Micole Smits en Joost Reinaerts – sponsoren onder wie vertegenwoordigers van Weller Wonen, Stichting Bewonersraad Eikenderveld en de gemeente Heerlen. DSM, INNOVO en Wonen Limburg, die tevens IMC Basis Heerlen sponseren, konden helaas niet aanwezig zijn.

Max Mannheims, directeur van Eikenderveld, verwelkomde de gasten in zijn school; vervolgens spraken Gemma Beij, projectleider IMC Basis Nederland en Yvonne Knobel, coördinator van IMC Basis Heerlen. Daarna was hét moment aangebroken waarop wethouder Keulen van de gemeente Heerlen na een korte toespraak samen met de leerlingen het startschot gaf voor IMC Basis. Na een luid 1-2-3 werd IMC Basis Heerlen door bijna dertig bellenblazers feestelijk geopend. Terwijl de gasten werden getrakteerd op een drankje en een IMC Basis tompouce, kregen de leerlingen een viltworkshop aangeboden in de klas.