fbpx
020 – 280 17 00 EN

Vers gebakken brood

21-10-2015

Na een groot succes vorig jaar was op zaterdag 10 oktober voor de tweede keer de masterclass Bakkerij bij het Bakery Institute in Zaandam. Het Bakery Institute is dé particuliere opleiding voor een ieder die zich wil ontwikkelen in het bakkersvak. Je kunt bij het Bakery Institute terecht voor korte en lange programma’s voor mensen met weinig tot geen voorkennis en vaktechnische weekcursussen voor professionals. Je kan je bijvoorbeeld in 9 weken laten omscholen tot volleerd brood- of banketbakker! 

Oud leerlingen van IMC Weekendschool Amsterdam Noord, West, Groningen, Nijmegen en Rotterdam namen een kijkje in de keuken en gingen zelf aan de slag als echte bakkers. Wat een super dag! Resultaat: twee gebakken broden per persoon, zelfgemaakte Friese Dumpkes met eigen duimafdruk en een demo croissants maken van bladerdeeg. Met dank aan een geweldig team gastdocenten van Bakery Nexus!

Ben je oud leerling en wil je ook een keer meedoen met een toffe masterclass? Check dan de agenda op http://www.futureforlife.nl/nl/masterclasses/ klik op de masterclass die je leuk vindt en schrijf je in! 

Voor vragen over het IMC Alumni programma kun je contact opnemen met Eleni via eleni.asimakopoulos@weekendschool.nl