fbpx
020 – 280 17 00 EN

Rotterdam ontvangt laptops van Digital Playground

16-04-2012

16 april 2012
Digital Playground heeft het initiatief genomen om 16 gebruikte, maar technisch nog goed werkende laptops aan IMC Weekendschool Rotterdam cadeau te doen. De leerlingen zijn tussen 11 en 14 jaar oud en afkomstig uit Delfshaven. Digital Playground draagt de activiteiten van de IMC Weekendschool een warm hart toe en is blij dat de laptops een goede bestemming hebben gekregen.

Een aantal laptops is inmiddels alweer van eigenaar gewisseld. Zes derdejaars leerlingen van IMC Weekendschool Rotterdam ontvingen op zondag 2 april hun diploma uit handen van burgemeester Aboutaleb. Zij kregen als cadeau een laptop, omdat zij cum laude slaagden. De cum laude hadden zij verdiend door nagenoeg het gehele derde jaar iedere zondag aanwezig te zijn.

Alles zes waren verrast met dit welkome cadeau want tot het laatste moment was dit een zorgvuldig verborgen geheim. De 13-jarige leerlingen zitten momenteel doordeweeks in de brugklas, dus ze kunnen de laptop heel goed gebruiken bij het maken van hun huiswerk. Digital Playground en IMCWeekendschool zijn er van overtuigd dat werken aan je digitale vaardigheden al je andere talenten ten goede komt.

Kijk voor meer informatie over Digital Playground op: www.digitalplayground.nl