fbpx
020 – 280 17 00 EN

IMC Weekendschool Amsterdam Noord

Welkom op de website van IMC Weekendschool, locatie Amsterdam Noord.

Zodra je de pont over bent bevind je je op een bijzonder stukje stad. Hier is het oude industriële verleden nog zichtbaar, maar schieten tussen de oude arbeidershuisjes nieuwe bedrijfjes, eigenzinnige broedplaatsen en inspirerende plekken als paddenstoelen uit de grond.

In Noord bruist het, leeft het en is alles in ontwikkeling. Onze leerlingen komen uit alle buurten van Noord. Op onze vestiging komen verschillende mensen en werelden bij elkaar. IMC Weekendschool Amsterdam Noord is er trots op een verbindende factor en ontmoetingsplek te zijn in en voor de wijk. Wij brengen leerlingen, professionals, bedrijven en organisaties uit verschillende wijken en met verschillende achtergronden met elkaar in contact…om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Het team in Amsterdam Noord bestaat uit:
– Tati Wirahadiraksa (coördinator jaar 3 & conceptbegeleider)
– Anne van Tongeren (coördinator jaar 2 & fondsenwerver)
– Heleen Postma (coördinator jaar 1 & finance en HR)
– Arno Stevens (community & pr manager)
– Omerfaruk Susurlu (alumni coördinator)

Op zondag worden zij ondersteund door klassendocenten: Omerfaruk Susurlu, Fatma Farag, Mounir Zallali en Busra Acigoz.

Vrijwilligers/ gastdocenten
Oefen je een mooi beroep uit en zou je onze leerlingen met een gastles willen inspireren? Of wil je als vrijwilliger gewoon een keer op de zondag meehelpen als begeleider? Stuur gerust een mailtje naar Heleen via heleen.postma@weekendschool.nl

Partners
IMC Weekendschool Amsterdam Noord wordt ondersteund door een netwerk van landelijke als lokale partners, fondsen en bedrijven. Deze financiers vormen samen de sponsorgroep Amsterdam Noord.

IMC Weekendschool Amsterdam Noord is altijd opzoek naar partners die zich maatschappelijk betrokken voelen bij de ontwikkeling van Amsterdam Noord. Wilt u een keer vrijblijvend kennis maken?  We komen graag vertellen over wat we doen en hoe we onze samenwerking samen in kunnen vullen. Stuurt u gerust een mailtje naar Anne via anne.vantongeren@weekendschool.nl

Facts:
-Aantal leerlingen: 130
-Aantal Alumni: 334
-Wijken: Buikslotermeerplein/Volewijck/Molenwijk/Banne Buiksloot/ Van der Pekbuurt / IJplein en Vogelbuurt.

Leslocatie:
Bredero College
Meeuwenlaan 132
1022 AM  Amsterdam

Kantoorlocatie:
A Lab
Overhoeksplein 2
1031 KS Amsterdam

button-voor-leerlingen-imc-weekendschool-jaargroepen

 

 

rooster

 

 

 


Partners van de vestiging Amsterdam Noord

 

IMC Weekendschool

Blijf verbonden