IMC Weekendschool Amsterdam West

Het team van IMC Weekendschool Amsterdam West bestaat uit Eva Faber, Mette van der Meulen, Stasja van Droffelaar, Sabine Legtenberg en Miriam Benali. Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Amsterdam West als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met Stasja.vandroffelaar@weekendschool.nl.

Aantal leerlingen: 125
Wijken: Amsterdam West (130.000 inwoners)
Basisscholen: Bos en Lommerschool, Narcis Queridoschool, IBS El Amien II, Joop Westerweelschool, OBS Rosa Boekdrukker, OBS Corantijn, de Tijl Uilenspiegelschool, OBS De Roos en de Admiraal de Ruyterschool.

Leslocatie:
Het Sieraad
Postjesweg 1
1057 DT  Amsterdam West

Bekijk het jaarrooster 2019/2020

De weekendschool Amsterdam West wordt voornamelijk ondersteund door IBM, Rabobank en Vebego Foundation. Daarnaast ontvangt het steun van enkele bedrijven. De financiers vormen samen de sponsorgroep West.

Faecbook-icon

Twitter icon