IMC Weekendschool Amsterdam Zuidoost

Vestiging Amsterdam Zuidoost

Het stadsdeel Amsterdam Zuidoost is bezig aan een opmars! Waar twintig jaar geleden nog gesproken werd over een mislukt gemeentelijk project, bevindt zich nu over een bakermat van diversiteit, creativiteit en innovatie. In Amsterdam Zuidoost loopt ontzettend veel talent rond, te zien aan de tientallen eigenzinnige bedrijfjes en culturele broedplaatsen die te vinden zijn in de wijk. IMC Weekendschool is ongelofelijk trots om al 22 jaar onderdeel te zijn van deze talentvolle en unieke wijk! Op onze vestiging komen talenten van allerlei verschillende achtergronden samen, om collectief keihard aan onze toekomst te werken.

Over ons
Het team van IMC Weekendschool Amsterdam Zuidoost bestaat uit drie jaarcoördinatoren: v.l.n.r. Jinwen Omar, Anneke Albers en Dutcha Smith. Wij coördineren ieder een jaarlaag, en runnen als team de vestiging. Op lesdagen worden wij ondersteund door klassendocenten; Arsalan Akbar voor jaar 1, Gina Lafour voor jaar 2 en Joy Cchung en Andrea Nauta voor jaar 3. Liena Ghzawi is Alumni Coordinator van de vestiging.

Aantal leerlingen: 120
Wijken: Bijlmer, Gaasperdam, en Bullewijk
Basisscholen: Rozemarn, Achtsprong, As-Souffah, Polsstok, Crescendo, Shri Laksmi, De Blauwe Lijn, De Regenboog, De Holendrechtschool en De Tamboerijn.

Meedoen?
Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Amsterdam Zuidoost als begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met Dutcha Smith (dutcha.smith@weekendschool.nl).

Wilt u meer weten over een mogelijke samenwerking met betrekking tot sponsoring? Neem dan contact op met Jinwen Omar (jinwen.omar@weekendschool.nl)

Leslocatie
MBO College Zuidoost- ROC van Amsterdam
Fraijlemaborg 135
1102 CV Amsterdam

Rooster
Voor de meest actuele versie van het jaarrooster, klikt u hierKnop-word-vriend-van-deze-vestiging

Volg ons op Linkedin als je op de hoogte wil blijven van alles wat we doen!

IMC Weekendschool