IMC Weekendschool Amsterdam Zuidoost

Vestiging Amsterdam Zuidoost

Amsterdam Zuidoost is al een tijd bezig aan een opmars: Waar hier twintig jaar geleden nog gesproken werd over een mislukt gemeentelijk project, praten we nu over een bakermat van diversiteit, creativiteit en innovatie. In Amsterdam Zuidoost loopt ontzettend veel talent rond, te zien aan de tientallen eigenzinnige bedrijfjes en culturele broedplaatsen die te vinden zijn in de wijk. Zuidoost doet mee, en IMC Weekendschool is ongelofelijk trots om hieraan mee te mogen werken. We zijn al meer dan 20 jaar actief in deze wijk! Op onze vestiging komen talenten van allerlei verschillende achtergronden samen, om collectief keihard aan onze toekomst te werken.

Over ons
Het team van IMC Weekendschool Amsterdam Zuidoost bestaat dit jaar uit Lise ten Holder, Daantje Stötefalk, Dutcha Smith, Rick Jansen en Liena Ghzawi en Daan van Engelen. In de klassen worden zij ondersteund door juf Andrea en juf Joy voor jaar 1, juf Chaima voor jaar 2 en juf Anell, juf Charlotte en juf Mahelia voor jaar 3.

Aantal leerlingen: 131
Wijken: Bijlmermeer
Basisscholen: Rozemarn, Achtsprong, As-Souffah, Polsstok, Crescendo, Shri Laksmi, De Blauwe Lijn, De Regenboog, De Holendrechtschool en De Tamboerijn.

Meedoen?
Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Amsterdam Zuidoost als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met Lise ten Holder (lise.tenholder@weekendschool.nl)

Leslocatie
MBO College Zuidoost- ROC van Amsterdam
Fraijlemaborg 135
1102 CV Amsterdam

Rooster
Voor een actuele versie van het jaarrooster, klikt u hier.

Faecbook-icon

Twitter icon