IMC Weekendschool Amsterdam Zuidoost

Vestiging Amsterdam Zuidoost

Amsterdam Zuidoost is al een tijd bezig aan een opmars: Waar hier twintig jaar geleden nog gesproken werd over een mislukt gemeentelijk project, praten we nu over een bakermat van diversiteit, creativiteit en innovatie. In Amsterdam Zuidoost loopt ontzettend veel talent rond, te zien aan de tientallen eigenzinnige bedrijfjes en culturele broedplaatsen die te vinden zijn in de wijk. Zuidoost doet mee, en IMC Weekendschool is ongelofelijk trots om hieraan mee te mogen werken. We zijn al meer dan 20 jaar actief in deze wijk! Op onze vestiging komen talenten van allerlei verschillende achtergronden samen, om collectief keihard aan onze toekomst te werken.

Over ons
Het team van IMC Weekendschool Amsterdam Zuidoost bestaat in schooljaar 2019/2020 uit Jinwen Omar, Daan van Engelen en Dutcha Smith. In de klassen worden zij ondersteund door juf Mahalia voor jaar 1, juf Andrea en juf Joy voor jaar 2, en meester Robert voor jaar 3.

Aantal leerlingen: 120
Wijken: Bijlmer, Gaasperdam, en Bullewijk
Basisscholen: Rozemarn, Achtsprong, As-Souffah, Polsstok, Crescendo, Shri Laksmi, De Blauwe Lijn, De Regenboog, De Holendrechtschool en De Tamboerijn.

Meedoen?
Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Amsterdam Zuidoost als begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met Dutcha Smith (dutcha.smith@weekendschool.nl).

Wilt u meer weten over een mogelijke samenwerking met betrekking tot sponsoring? Neem dan contact op met Jinwen Omar (jinwen.omar@weekendschool.nl)

Leslocatie
MBO College Zuidoost- ROC van Amsterdam
Fraijlemaborg 135
1102 CV Amsterdam

Kantoor
Lola Bae, aanwezig op dinsdagmiddag
Hettenheuvelweg 16
1101 BN Amsterdam

Rooster
Voor een actuele versie van het jaarrooster, klikt u hier.

Faecbook-icon

Twitter icon