IMC Weekendschool Den Haag

Mensen op trap

Het team van vestiging IMC Weekendschool Den Haag bestaat uit Esther Lunshof, Ninke Bartoo, Cindy Olaria (jaarcoördinatoren), Onur Yildirim, Nora El Haouzi, Brit Rahhal, Loubna Mounir, Tomas Zuidwijk (klassendocenten) en Parnav Sira (junior alumni coördinator). Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Den Haag als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met Esther Lunshof.

IMC Weekendschool Den Haag

Aantal leerlingen: 95
Wijken: Schilderswijk, Transvaal en Laak
Basisscholen: De Voorsprong, De Buutplaats, Shri Vishnu, Yunus Emre (locatie van Damstraat, Mandelaplein en Berensteinlaan), De Triangel, Zuidwalschool, Prinses Marijkeschool, Jan Ligthartschool, Willem Dreesschool en De Gelderlandschool.

Leslocatie:
Campus Den Haag Wijnhaven
Universiteit Leiden
2511 DC Den Haag

Kantoor:
Looijerstraat 2
2512 CK Den Haag

Bekijk het rooster.

De weekendschool Den Haag wordt financieel gesteund door een grote groep fondsen, enkele bedrijven en de lokale overheid. De financiers vormen samen de sponsorgroep Den Haag.

Faecbook-icon

Twitter icon