IMC Weekendschool Den Haag

Het team van vestiging IMC Weekendschool Den Haag bestaat uit Esther Lunshof, Ninke Bartoo, Cindy Olaria (jaarcoördinatoren), Paola Pourier, Onur Yildirim, Nora El Haouzi, Brit Rahhal, Ilias Maatich (klassendocenten) Lamyae Hadchoune (stagiaire) en Parnav Sira (junior alumnicoördinator). Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Den Haag als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met Esther Lunshof.

IMC Weekendschool Den Haag

Aantal leerlingen: 95
Wijken: Schilderswijk, Transvaal en Laak
Basisscholen: De Voorsprong, De Buutplaats, Shri Vishnu, Yunus Emre (locatie van Damstraat en Mandelaplein), De Triangel, Zuidwalschool, Prinses Marijkeschool, Jan Ligthartschool, Willem Dreesschool en De Gelderlandschool.

Leslocatie:
Buurthuis de Mussen
Hoefkade 602
2526 CM  Den Haag

Bekijk het rooster.

De weekendschool Den Haag wordt financieel gesteund door een grote groep fondsen, enkele bedrijven en de lokale overheid. De financiers vormen samen de sponsorgroep Den Haag.

Faecbook-icon

Twitter icon