IMC Weekendschool Nijmegen

Het team in Nijmegen bestaat uit:
Gesa Kappen (jaarcoördinator), Rianne Kleve (jaarcoördinator en alumni-coördinator), Sarah van Dronkelaar (jaarcoördinator), Eline van Haandel (Klassendocent), Milou Broekhuis (Klassendocent)

Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Nijmegen als partner, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neemt u dan contact op met Sarah van Dronkelaar

Bekijk ook de Raad van Ambassadeurs van IMC Weekendschool Nijmegen.

IMC Weekendschool Nijmegen

Aantal leerlingen: 93
Wijken: Wolfskuil, Willemskwartier, Waterkwartier, Neerbosch Oost, Hatert, Hatertse Hei, Dukenburg, Lindenholt.
Basisscholen: De Wieken, Michiel de Ruyter, Aquamarijn, Het Octaaf, Het Kleurrijk, De Zonnewende, De Vossenburcht, De Klumpert, Hidaya, De Aldenhove, De Meiboom, De Bloemberg, Nutsschool Lankforst,  De Kleine Wereld, De Wingerd, Prins Mauritsschool, Prins Clausschool

Leslocatie:
Canisius College Nijmegen – Pontemcollege
Akkerlaan 19
6533 BK  Nijmegen

Bekijk het rooster.

De weekendschool Nijmegen krijgt haar financiële ondersteuning uit verschillende bronnen. Naast fondsen dragen corporaties en enkele bedrijven uit het MKB bij. De financiers vormen samen de sponsorgroep Nijmegen.

Faecbook-icon

Twitter icon