IMC Weekendschool Rotterdam Delfshaven

Het team in Rotterdam Delfshaven bestaat uit Andrea Cerutti, Tisa de Jong en Dorien Kuijntjes. Op lesdagen wordt het team versterkt door de klassendocenten Redouan el Mahtouchi, Maya Trameh, Xiao Yu en Julia Ham. Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Rotterdam Delfshaven als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met Andrea Cerutti.

IMC Weekendschool Rotterdam Delfshaven

Aantal leerlingen: 139
Wijken: Delfshaven
Basisscholen: De Boog, Valentijnschool, Duo 2002, Shri Saraswatie, Mariaschool, Emmausschool en Montessorischool De Korf.

Leslocatie:
Erasmus MC – Het Onderwijscentrum Erasmus MC
Dr. Molewaterplein 50-60, ingang Wytemaweg
3015 GE  Rotterdam

Bekijk het rooster.

De weekendschool Rotterdam Delfshaven krijgt de meeste financiële steun van bedrijven uit de stad. Daarnaast ontvangt de school bijdragen van enkele fondsen. De financiers vormen samen de sponsorgroep Rotterdam Delfshaven.

Faecbook-icon

Twitter icon