IMC Weekendschool Rotterdam Zuid

Het team in Rotterdam Zuid bestaat uit Thijs Mulder, Froukje Waterbolk, Marjolijn van Dijk,  Kübra Aksoy, Mamta Jalimsing, Rachida Tahiri, Sedela Kortram en Joann Verweij.

Hebt u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Rotterdam Zuid als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met locatiemanager Thijs Mulder.

IMC Weekendschool Rotterdam Zuid

Aantal leerlingen:    80 leerlingen
Wijken:                     Bloemhof, Afrikaanderwijk, Hillesluis en Feijenoord
Basisscholen:          Agnesschool, Blijvliet, CBS De Akker, De Akkers, De Oranjeschool, CBS de Sleutel, Johannes Bogermanschool, OBS      de Globe, OBS Nelson Mandela en OBS Pantarijn, Da Costa School en de TheresiaSchool.

Leslocatie:
Rotterdams Vakcollege de Hef
Slaghekstraat 221
3074 LJ  Rotterdam

IMC Weekendschool Rotterdam Zuid werkt samen met Rotterdam Vakmanstad, beide partijen streven naar het vergroten van de mogelijkheden voor de jongeren in Rotterdam Zuid.

Net als de andere negen vestigingen ontvangt Rotterdam Zuid een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. De vestiging wordt daarnaast gefinancierd door een netwerk van betrokken partners. De financiers vormen samen de sponsorgroep Rotterdam Zuid.

Faecbook-icon

Twitter icon