IMC Weekendschool Utrecht

Yuba Zalen, Oumaima el Amrani, Janneke Wijkmans, Dewy Dagniaux, Rhani Berest, Izabel Kapteijn, Youssra el Hadef

Team Utrecht

Het team van vestiging Utrecht bestaat dit jaar uit:
Janneke Wijkmans en Dewy Dagniaux (jaar 1), Izabel Kapteijn (jaar 2) en Rhani Berest (jaar 3).
Op zondag worden zij ondersteund door klassendocenten Oumaima el Amrani (jaar 1), Youssra el Hadef (jaar2) en Yuba Zalen (jaar 3).

Facts:

Wijk: Utrecht Overvecht
Aantal leerlingen: 95
Basisscholen: OBS Overvecht (locatie Spoorzicht, Klopvaart, De Gagel, De Watertoren), Mattheusschool, Op Dreef, KSU Johannesschool, KSU Marcusschool, Aboe Da’oedschool, De Cirkel, De Pijlstaart, Wijzer aan de Vecht en De Boemerang.

Leslocatie:
Trajectum College
Vader Rijndreef 7-9
3561 XB  Utrecht

Kantoor vestiging Utrecht:
Movares
Daalseplein 100
3511 SX Utrecht

Weekendschool vestiging Utrecht wordt financieel ondersteund door een grote groep bedrijven, MKB, gemeentelijke subsidies en fondsen. De financiers vormen samen Sponsorgroep Utrecht.

Faecbook-icon

Twitter icon