fbpx
020 – 280 17 00 EN

Voys nieuwe partner!

17-09-2014

 

Voys maakt dit jaar IMC Weekendschool Groningen mede mogelijk door zich het schooljaar 2014-2015 als partner aan de school te verbinden.

Voys, dé zakelijk telecomprovider voor het MKB, biedt organisaties een telefoniecentrale in de cloud, waarmee zij zelf hun ideale telefonieoplossing kunnen samenstellen. Eenvoud, flexibiliteit en kosten besparen zijn de grootste voordelen voor klanten. Voys was in 2013 de snelste groeier van het noorden (http://www.voys.nl/nieuws/voys-gouden-gazelle-2013) en heeft bovendien de hoogste klanttevredenheid van de sector, met een gemiddeld cijfer van een 8,7 (http://www.voys.nl/over-voys/reviews).

Geen management

De Groningse telecomprovider onderscheidt zich onder andere door haar vooruitstrevende organisatiemodel. Het bedrijf, dat inmiddels zo’n veertig medewerkers telt, werkt namelijk zonder management (http://www.voys.nl/weblog/het-voys-model-weg-met-management) en functies (http://www.voys.nl/weblog/het-voys-model-weg-met-je-functie). Vanuit de overtuiging dat mensen meer verantwoordelijkheidsgevoel, zelfvertrouwen en leiderschapskwaliteiten ontwikkelen als ze daarvoor de ruimte krijgen, werken de collega’s van Voys al zo’n twee jaar op een succesvolle manier samen.

Talent

De focus ligt, net als bij IMC Weekendschool, op talenten in plaats van cijferlijsten en uitmuntende CV’s.  Persoonlijkheid, motivatie en vaardigheden zijn ook bij Voys de belangrijkste pijlers in de sollicitatierondes en dat is dan ook de reden dat het partnerschap tussen de twee partijen zo voor de hand liggend is.

Van harte welkom

Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen bij Voys en te ervaren hoe het is om in een managementloze organisatie te werken? Kom eens een dag flexwerken of loop een dag mee met één van de mensen van Voys. Je bent van harte welkom!