fbpx
020 – 280 17 00 EN

Waar stilte is, waar niets is, daar kan iets gebeuren.

03-02-2014

Stilte is een voorwaarde voor een goede presentatie dat leerden de leerlingen afgelopen zondag van
gastdocent, succesvol presentator, trainer en gespreksleider: Donatello Piras.  Best eng, zo’n stilte, maar er gebeurt wel wat in het publiek!

Zenuwachtig begonnen de leerlingen afgelopen zondag de les, maar de trillende handen werden al snel ingeruild voor stevige speeches voor de klas. Een goede presentatie geven kan iedereen, dat hebben we gezien in Noord.

‘Mag ik jullie voorstellen: de nieuwe burgemeester van Amsterdam!’ Leerlingen gaven een speech van 1 minuut voor de groep over waarom zij de Burgemeester van Amsterdam zouden moeten worden. Soufyan speelde met het publiek: ‘ik sta voor een beter millieu, we moeten bezuinigen op energie, ik ben een groene marokkaan, stem op mij!’

In de middag konden de leerlingen hun geleerde technieken toepassen tijdens een debat. Een fanatiek debat met veel energie!

Luisteren, horen wat er te horen is totdat het muisstil is, en dan… toeslaan met een mooie boodschap, een argument , een grap, een vraag of een gezichtsuitdrukking. De kracht van presenteren en na deze inspirerende les ook een beetje de kracht van onze leerlingen.

Donatello, bedankt voor de energieke dag!