fbpx
020 – 280 17 00 EN

Weekendschool diploma-uitreiking Rotterdam Delfshaven

25-04-2016

28 leerlingen van Rotterdam Delfshaven zijn afgestudeerd! De derdejaars van alweer de negende lichting kregen afgelopen zondag hun diploma in de Professor Andries Querido zaal van het Erasmus.

De diploma’s werden ondertekend door de rector magnificus van het Erasmus, Prof. Dr. Huibert Pols. Natuurlijk waren de ouders er ook, en ook een aantal oud-leerlingen was aanwezig.

De leerlingen hebben veel geleerd in de afgelopen drie jaar weekendschool. Veel over allerlei beroepen en vakgebieden, van geneeskunde en recht tot autotechniek en luchtvaart, maar ook dingen als lef en zelfvertrouwen. Een van de leerlingen hield tijdens de uitreiking een bevlogen speech waarin ze vertelde dat ze in het eerste jaar van de weekendschool nog niet eens antwoord op een vraag durfde te geven en zichzelf hier nu zag staan met een speech voor honderd mensen. Ook de rector hield een speech, met een leuk verhaal over zijn ambtsketting.

Goede speeches, 28 blije gezichten die zenuwachtig wachten tot ze aan de beurt zijn, en heerlijke taarten die de ouders hadden gemaakt – het was een mooie middag. Alle leerlingen gefeliciteerd en graag tot bij IMC Alumni!