fbpx
020 – 280 17 00 EN

Word jij de nieuwe Weekendschool ambassadeur?

13-09-2018

De ambassadeursopleiding van IMC Weekendschool is een intensief programma voor alumni van 16 jaar en ouder, waarin je door professionals wordt opgeleid tot een motivational- en publicspeaker. Je wordt een goede verteller, stevige presentator en inspirerend ambassadeur. Kwaliteiten die je je hele leven kan inzetten. Geinteresseerd? Lees snel verder.

De ambassadeursopleiding

Alumni van IMC Weekendschool zijn hét bewijs van het belang van IMC Weekendschool. Zij kunnen als geen ander vertellen over de impact van het weekendschoolonderwijs op hun leven, op de keuzes die ze hebben gemaakt en op hun motivatie zich in te zetten voor de maatschappij. Onze alumni zijn de aangewezen personen om hun ‘ware’ verhalen over IMC Weekendschool te delen met de wereld – de beste ambassadeurs die je je kunt indenken.

De ambassadeursopleiding van IMC Weekendschool is een intensief programma voor alumni van 16 jaar en ouder, waarin je door professionals wordt opgeleid tot een motivational- en publicspeaker. Je wordt een goede verteller, stevige presentator en inspirerend ambassadeur.
Kwaliteiten die je je hele leven kan inzetten.

Storytelling is de tool waarmee de alumni van IMC Weekendschool hun persoonlijke verhalen leren vertellen tijdens de Ambassadeursopleiding. De persoonlijke verhalen van de alumni tonen de relevantie van de weekendschool aan, onderscheiden de weekendschool van soortgelijke initiatieven en versterken de geloofwaardigheid van de weekendschool.
Ambassadeursopleiding is een terugkerend programma dat jaarlijks wordt herhaald. In het studiejaar 2018-201 zal inmiddels de vierde lichting deze opleiding volgen.

Tijdens de Ambassadeursopleiding:

-Leer je een sticky story vertellen
-Leer je slim presenteren
-Krijg je mediatraining van professionals
-Oefen je op verschillende events met een personal coach
-Train je salestechnieken
-Ontvang je tips en tricks van echte ambassadeurs

Wil je nog meer informatie of iemand van de ambassadeursopleiding spreken?

Zie de contactgegevens op onze flyer.