fbpx
020 – 280 17 00 EN

Winnaar Ververs Award 2014

19-06-2014

19 juni 2014
Heleen Terwijn, oprichter van IMC Weekendschool, heeft deze week de Ververs Award 2014 gewonnen voor haar onderwijsmethode. Wij zijn heel blij met deze prijs voor onderwijs innovatie! 

De jury noemde IMC Weekendschool: ‘een buitengewoon aansprekend concept, dat een overbruggende rol speelt in de samenleving en leerlingen de kans biedt zich te ontplooien, hen inspireert en hen laat leren door te ervaren’. Daarbij gaf de jury aan de weekendschool onderscheidend te vinden en: ‘een initiatief dat behoorlijk aan de weg timmert, waar het enthousiasme vanaf straalt’. 

Heleen was uit 109 inzendingen 1 van de 3 genomineerden. De uitslag van het slotevenement was uniek: alle drie de genomineerden werden tot winnaar aangewezen door de jury, die de initiatieven allen zeer prijswaardig noemde. ‘We gunnen alle leerlingen de optelsom van deze 3 geweldige initiatieven’, aldus de jury.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens het slotevenement van de Ververs Award: een inspirerende middag waar verschillende innovatieve denkers hun onderwijsvisie presenteerden. Meer informatie op www.verversaward.nl