fbpx
020 – 280 17 00 EN

Onze partners

Hoofdfinanciers

 

Nationale Postcode Loterij Sponsor IMC Weekendschool Sinds 2008 is IMC Weekendschool één van de vaste beneficienten van de Nationale Postcode Loterij. We zijn de Nationale Postcode Loterij en al haar spelers dankbaar voor deze mooie steun.
Meer over de steun van de Nationale Postcode Loterij leest u hier.
ING Partner IMC Weekendschool  

ING is hoofdfinancier van IMC Alumni en ondersteunt onze afdeling Research & Development, met omvangrijke (meerjarige) steun sinds 2012.

 

Fonds 21 partner IMC Weekendschool  

Fonds 21 is al jaren betrokken partner van IMC Weekendschool. Naast een bijdrage aan de R&D-afdeling in het verleden is Fonds 21 nu betrokken bij het vak Taal & poëzie bij tien IMC Weekendschool vestigingen.

IMC partner IMC Weekendschool IMC is mede-oprichter en hoofdfinancier sinds 1998. IMC directeur Rob Defares is tevens voorzitter van het bestuur van IMC Weekendschool.
Het Gieskes-Strijbis fonds is betrokken als financier bij IMC Basis en IMC Alumni. Daarnaast draagt het fonds financieel bij aan het realiseren van onderzoek naar de leereffecten van Weekendschool onderwijs.
Rabobank Partner IMC Weekendschool Rabobank is financier van verschillende vestigingen. Rabobank verzorgt tevens op verschillende vestigingen het vak Ondernemen en Financieel Management. Medewerkers zijn actief als gastdocent en als begeleider bij diverse vakken en excursies.
WTC Partner IMC Weekendschool WTC Amsterdam is hoofdfinancier van de Centrale IMC Weekendschool, zo verzorgt WTC onder andere de huisvesting van het hoofdkantoor.

 

Bekijk alle andere partners van IMC Weekendschool >

Blijf verbonden