fbpx
020 – 280 17 00 EN

Zonnige en sportieve zondag voor leerlingen van Delfshaven en Zuid

01-07-2014

Het schooljaar loopt al weer ten einde. Afgelopen zondag 29 juni hebben onze leerlingen samen met de weekendschoolleerlingen uit Rotterdam Zuid genoten van een zonnige en sportieve weekendschooldag! We hebben veel geluk gehad, na een verfrissende regenbui speelden de leerlingen de hele ochtend onder een heldere hemel. En gelukkig was het niet te warm voor de leerlingen die ondanks de Ramadan deze sportdag niet wilden missen!

Sponsor Cardano

Elk jaar organiseert  sponsor Cardano een sportdag met verschillende spellen. We speelden in teams met eerstejaars,  tweedejaars en enkele oud-derdejaarsleerlingen. De teams troffen bij elk spel weer een nieuw tegenstander waarmee zij hun sportieve talenten en kwaliteiten konden meten.

Cardano kiest altijd spelen die voor iedereen geschikt zijn en vooral behendigheid en doorzettingsvermogen vereisen. Zo ook deze editie. Bijvoorbeeld het steppen op een pedalo waarbij het evenwicht op de proef werd  gesteld.  Tijdens de estafetteraces op de opblaasbare stormbaan en op de reuzeskippy’s kwam het vooral aan op teamwork en snelheid.  Een voetbalwedstrijdje staat elk jaar op het programma en deze keer stond elk team voor de uitdaging twee goals te verdedigen!

De sportdag werd afgesloten met een groot applaus voor het winnende team, het meest sportieve team, de weekendschoolvrijwilligers en last but not least de medewerkers van Cardano!