fbpx
020 – 280 17 00 EN

Alumni Groningen

IMC Alumni Groningen bestaat uit:

 

Ben je benieuwd wat IMC Weekendschool voor alumni in Groningen aanbiedt, of wil je graag zelf iets betekenen voor IMC Weekendschool? Lees dan vooral verder!

Ambassadeurs

Hou jij van presenteren en wil jij jouw Weekendschool-verhaal delen? Meld je dan aan voor de ambassadeursopleiding van IMC Weekendschool. Als ambassadeur vertel jij bedrijven, partners, ouders en leerlingen en nog vele anderen over de IMC Weekendschool en hoe jij de Weekendschool hebt ervaren. Dit doe je bijvoorbeeld tijdens diplomeringen, netwerkevenementen, sponsorgesprekken, in de klas enzovoort.

Begeleider in de klas

Wil jij weer eens een bepaald vak bijwonen of je inzetten op zondagen voor IMC Weekendschool? Word dan begeleider in de klas. Als begeleider in de klas ben je een voorbeeld voor de leerlingen, en begeleid, motiveer en stimuleer je ze waar nodig is. Op de vestiging geven we ook de training ‘begeleider in de klas’.

Gastdocent voor de klas

Ben jij bezig met een leuke studie, of heb jij een te gekke baan waarover je toekomstige alumni wilt inspireren? Word dan gastdocent, deel je passie en laat onze leerlingen ervaren waarom jouw baan/studie de leukste is!

Vestigingsraad

Barst je van de ideeën en/of wil jij inspraak hebben in het alumni aanbod van Groningen? Meld je dan aan bij onze vestigingsraad! Iedere 4 á 6 weken komen betrokken alumni samen om reünies, uitjes, masterclasses, workshopdagen en nog veel meer te organiseren.

Stage

Ben jij op zoek naar een stage? Wij kunnen je hierbij helpen, of je nou een stage zoekt bij een advocatenbureau, een nieuwsredactie of bij IMC Weekendschool zelf.

IMCoach

Ben jij betrokken als begeleider of gastdocent in de klas, ambassadeur of zit je in de vestigingsraad of wil je dit graag? Meld je dan ook aan als IMCoach. Als IMCoach zet je je 120 uur in voor IMC Weekendschool en ontvang je een Europass certificaat en een waardebon t.w.v. €100! Voor meer info ga naar www.imcoach.nl

Evenementen / masterclasses

31 januari 2020       Sollicitatietraining door Randstad          IMC Weekendschool Groningen

2 februari 2020       Challenge for Talent                               ?

23 februari 2020     Challenge for Talent                               ?

15 maart 2020         Challenge for Talent                               ?

19 april 2020           Challenge for Talent                               ?

 

We houden je op de hoogte via onze social media. Dus zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook  en Instagram, om niks te missen!

 

 

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren