fbpx
020 – 280 17 00 EN

Dag van de Impact

Amsterdam&Co en IMC Weekendschool organiseren 12 november de Dag van de Impact voor derdejaars leerlingen (12-13 jaar) van IMC Weekendschool in Amsterdam. IMC Weekendschool is voor jongeren die extra hulp nodig hebben om hun horizon te verbreden en een visie te ontwikkelen op hun professionele toekomst.

Doe mee en deel je impact!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag op de hoogte blijven
Contactgegevens*

Op de Dag van de Impact komen de leerlingen uit verschillende stadsdelen (van vestiging Zuidoost, Noord en West) samen. In groepen van tien volgen ze een twee uur-durende workshop naar keuze. De workshops zijn om deze leerlingen te inspireren en in de huid van een professional te laten kruipen. Zo kunnen ze mogelijk gaan koken met een kok, muziek maken met een DJ of een maquette maken met een architect.

20131208_112031

Het doel van deze dag is om de leerlingen (1) kennis te laten maken met een inspirerend vakgebied of beroep

en (2) te laten ervaren hoe ze met een professional een positieve impact kunnen hebben op elkaar én op Amsterdam.

Ben jij een bevlogen professional en weet je de vonk over te brengen op jongeren? Dan zoeken we jou als gastdocent om een (kosteloze) workshop te geven waarin je de jongeren de uitdagingen en het plezier van jouw werk laat ontdekken!

Wil je aan de slag als begeleider tijdens een workshop/excursie of op een andere manier helpen? Dat kan, want alle hulp is welkom.

 

De workshops kunnen plaatsvinden op een van de weekendschoolvestigingen of bij jou op de werkplek. Medewerkers van de weekendschool helpen je met het vormgeven van jouw workshop.

Tijden: 12:00-15:00 (afhankelijk van de uiteindelijke programma’s kan het nog iets verschuiven)

Locaties: AMC (Meibergdreef 9), A’dam Toren (Overhoeksplein 1) en Het Sieraad (Postjesweg 1)

Vragen: neem contact op met Wilco Kalff via wilco.kalff@weekendschool.nl of 0621835801

Kijk verder: www.amsterdamenco.nl

logo Amsterdam &Co

 

IMC Weekendschool in beeld

Blijf verbonden