fbpx
020 – 280 17 00 EN

Elisa Kapetanovic

Elisa Kapetanovic: 'Iedereen moet de kans krijgen om zichzelf te laten zien. '

Elisa Kapetanovic: ‘Iedereen moet de kans krijgen om zichzelf te laten zien. ‘

Elisa is 20 jaar en zit in haar derde studiejaar van Biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Groningen. Elisa was twee toen haar ouders uit Montenegro hierheen vluchtten.

Elisa was op zoek naar meer dan wat het gewone onderwijs haar bood en dat vond ze bij de weekendschool. Ze heeft haar ouders wel eerst over moeten halen, die vonden het maar gek dat ze ook op zondag nog maar school wilde. Na de eerste les is dit gelukt en haar moeder was verkocht. Het bood haar een andere omgeving aan en het was helemaal nieuw, dat trok Elisa heel erg aan.

Kennis en interesse
Elisa vindt het fijn om naast haar bèta studie ook met muziek bezig te zijn. Ze speelt piano en schrijft muziek voor de musicalgroep waar ze vroeger zelf in meespeelde. Ze is goed met kinderen en is veel bezig op het gebied van onderwijs. Later wil Elisa docent worden, nu geeft ze al examentrainingen. Ze vindt het belangrijk dat er gepassioneerde mensen voor de klas staan. Elisa’s doel is om later ook gepassioneerd over haar vak voor de klas te staan. Zodat de leerlingen het beste uit henzelf kunnen halen.

Ervaring
Elisa heeft al eens de vraag gekregen om klassendocent te zijn op de weekendschool, maar ze vond dat zij toen nog te weinig had meegemaakt om hier ja op te kunnen zeggen. Als ze de kans nog eens krijgt zal ze zeker ja zeggen, mits ze de beste versie van zichzelf kan zijn voor de klas. Elisa staat ook regelmatig op het podium bij events, bijvoorbeeld als host van de Openbare Gastles van IMC Weekendschool. Daarnaast heeft ze tijdens landelijke evenementen veilingen en workshops georganiseerd en geeft ze motivational speeches. Ook buiten de weekendschool treedt ze regelmatig op, dus van plankenkoorts heeft ze geen last.

Waarom Elisa?
Als je iemand zoekt om je groep te overtuigen of een sponsor over te halen, dan moet je Elisa hebben. Ze is graag moderator bij een evenement. Het is een uitdaging voor Elisa om een groep jongeren, partners of professionals enthousiast te maken. Ze vindt het tof om een paar harten te raken in het publiek.

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren