IMC Alumni

Na de weekendschool: IMC Alumni

Heb je een diploma van IMC Weekendschool? Dan behoor je daarmee automatisch bij de leukste en gemotiveerdste groep jongeren van Nederland: de IMC Alumni. Samen met bijna 3.000 andere oud-leerlingen van IMC Weekendschool uit heel Nederland!

Wil je je op een leuke manier verder ontwikkelingen door trainingen, inspirerende gastcolleges, het ontmoeten van professionals, op bezoek gaan bij bedrijven of bijvoorbeeld (Amerikaanse) Ministeries en ambassades bezoeken.
Of zelf mee op reizen naar het buitenland? Meld je dan aan bij de leukste groep alumni van het land!

Het netwerk

IMC Alumni is naast een netwerk van oud-leerlingen vooral een platform voor (verdere) verdieping, ondersteuning en professionele uitwisseling, waarin we de Weekendschool-filosofie voort te zetten. Natuurlijk is ook de vertrouwde, gemoedelijke sfeer van de Weekendschool een van de pijlers.

Alumni is een ander woord voor oud-leerlingen. Via IMC Alumni houd je contact met andere oud-leerlingen, je kunt meedoen aan trainingen en masterclasses van bekende (en minder) bekende professionals en je komt bijvoorbeeld in aanmerking om mee te gaan op een van onze buitenland reizen (afgelopen jaar naar Brussel en Berlijn). Daarnaast kun je ook bij ons terecht met al je vragen, wensen en natuurlijk je goede ideeën.

Wat kun je doen?

Onze social

Blijf je graag op de hoogte? Meld je dan voor onze Facebook-groep IMC Alumni en ons Instagram account.
Daar houden we je op de hoogte van onze evenementen en werkbezoeken. En je ziet snel aan wat voor bijzondere activiteiten je mee kunt doen. Misschien vind je zo wel een goede stage of, in de toekomst, een baan. Zie bijvoorbeeld de foto’s van onze Heroes Day en het bezoek aan Nyenrode.

Onze Webshop

Bekijk onze webshop met eigen producten (zoals de classic ‘Now it begins’ trui) via onderstaande link.

Banner IMC Webshop_v2

Partners van IMC Alumni