Doneren

Stichting IMC Weekendschool staat al sinds de oprichting in 1998 voor onderwijsvernieuwing en biedt motivatie-gericht, aanvullend onderwijs aan kinderen, op die plekken in Nederland waar dat het hardst nodig is. Op zondagen met IMC Weekendschool, met coaching en masterclasses voor oud-leerlingen met IMC Alumni, aan nieuwkomers in taalklassen met IMC on Tour en geïntegreerd in het reguliere basisonderwijs met IMC Basis.

Een actieve kring van vrienden, fondsen, sponsoren, donateurs en andere betrokkenen is van grote betekenis voor het mogelijk maken van ons onderwijs.

Steunt u ons als vriend met een vaste maandelijkse of jaarlijkse bijdrage, dan bedanken wij u niet alleen voor uw bijdrage maar houden we u ook op de hoogte van wat er allemaal gebeurt bij Stichting IMC Weekendschool en de pijler en locatie/vestiging die u steunt. En als er bijvoorbeeld een interessante gastles plaatsvindt, dan kunt u een uitnodiging verwachten.

U kunt zelf bepalen hoe veel u doneert, hoe vaak en waar uw donatie naartoe gaat.

ANBI

Stichting IMC Weekendschool heeft een ANBI (Algemeen Nut Beogende instelling) status. Hierdoor zijn giften aftrekbaar. Particuliere donateurs mogen de gift aftrekken in de aangifte inkomstenbelasting. Voor zakelijk geven bij een BV geldt dat jaarlijkse giften tot 50% van de fiscale winst voor de VPB aftrekbaar zijn. Voor alle andere entiteiten; eenmanszaken, CV, en VOF gelden de regels van particuliere giften.

Schenkt u jaarlijks meer dan € 1.000? Dan kunt u uw periodieke schenking kosteloos vastleggen in een onderhandse akte.

Belastingdienst giften particulieren
Belastingdienst giften bedrijven
Belastingdienst periodieke gift

Vragen

We denken graag met u mee en kijken naar de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met IMC Basis

info@imcbasis.nl

of een relatiemanager in uw regio.

Onze hoofdsponsoren