fbpx
020 – 280 17 00 EN

IMC Weekendschool Amsterdam Noord

IMC Weekendschool Amsterdam Noord

Zodra je de pont over bent, bevind je je op een bijzonder stukje stad. Hier is het oude industriële verleden nog zichtbaar, maar schieten tussen de oude arbeidershuisjes nieuwe bedrijfjes, eigenzinnige broedplaatsen en inspirerende plekken als paddenstoelen uit de grond.

In Noord bruist het, leeft het en is alles in ontwikkeling. Onze leerlingen komen uit alle buurten van Noord. Op onze vestiging komen verschillende mensen en werelden bij elkaar. IMC Weekendschool Amsterdam Noord is er trots op een verbindende factor en ontmoetingsplek te zijn in en voor de wijk. Wij brengen leerlingen, professionals, bedrijven en organisaties uit verschillende wijken en met verschillende achtergronden met elkaar in contact…om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Het team in Amsterdam Noord bestaat uit:

  • Zinath Koornwinder (jaarcoördinator jaar 1)
  • Samira Elkandousi (jaarcoördinator jaar 2)
  • Bobby Sukhraj (klassendocent jaar 2)
  • Dina Bousbaa (klassendocent jaar 3)
  • Heleen Postma (locatiemanager en jaarcoördinator jaar 3)

Vrijwilligers/gastdocenten

Oefen je een mooi beroep uit en zou je onze leerlingen met een gastles willen inspireren? Of wil je als vrijwilliger gewoon een keer op de zondag meehelpen als begeleider? Stuur gerust een mailtje naar Heleen via heleen.postma@weekendschool.nl

Partners

IMC Weekendschool Amsterdam Noord wordt ondersteund door een netwerk van landelijke als lokale partners, fondsen en bedrijven. Deze financiers vormen samen de sponsorgroep Amsterdam Noord.

IMC Weekendschool Amsterdam Noord is altijd opzoek naar partners die zich maatschappelijk betrokken voelen bij de ontwikkeling van Amsterdam Noord. Wilt u een keer vrijblijvend kennis maken?  We komen graag vertellen over wat we doen en hoe we onze samenwerking samen in kunnen vullen. Stuur gerust een mailtje naar Heleen via heleen.postma@weekendschool.nl

Leslocatie

ROC TOP
NDSM-straat 1
1033 SC Amsterdam

 


Partners van de vestiging Amsterdam Noord

 

Knop-word-vriend-van-deze-vestiging

 

IMC Weekendschool

Blijf verbonden