fbpx
020 – 280 17 00 EN

IMC Weekendschool Amsterdam Noord

IMC Weekendschool Amsterdam Noord

Zodra je de pont over bent bevind je je op een bijzonder stukje stad. Hier is het oude industriële verleden nog zichtbaar, maar schieten tussen de oude arbeidershuisjes nieuwe bedrijfjes, eigenzinnige broedplaatsen en inspirerende plekken als paddenstoelen uit de grond.

In Noord bruist het, leeft het en is alles in ontwikkeling. Onze leerlingen komen uit alle buurten van Noord. Op onze vestiging komen verschillende mensen en werelden bij elkaar. IMC Weekendschool Amsterdam Noord is er trots op een verbindende factor en ontmoetingsplek te zijn in en voor de wijk. Wij brengen leerlingen, professionals, bedrijven en organisaties uit verschillende wijken en met verschillende achtergronden met elkaar in contact…om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Leslocatie:

ROC TOP
NDSM-straat 1
Amsterdam-Noord

Het team in Amsterdam Noord bestaat uit:

– Anne van Tongeren (coördinator jaar 1 & fondsenwerving en relatiemanagement)
– Heleen Postma (coördinator jaar 3 & finance en HR)
– Omerfaruk Susurlu (alumni coördinator & klassendocent jaar 3)

Op zondag worden zij ondersteund door klassendocenten: Dina Bousbaa en Mounir Zallali.

Vrijwilligers/ gastdocenten

Oefen je een mooi beroep uit en zou je onze leerlingen met een gastles willen inspireren? Of wil je als vrijwilliger gewoon een keer op de zondag meehelpen als begeleider? Stuur gerust een mailtje naar Heleen via heleen.postma@weekendschool.nl

Partners

IMC Weekendschool Amsterdam Noord wordt ondersteund door een netwerk van landelijke als lokale partners, fondsen en bedrijven. Deze financiers vormen samen de sponsorgroep Amsterdam Noord.

IMC Weekendschool Amsterdam Noord is altijd opzoek naar partners die zich maatschappelijk betrokken voelen bij de ontwikkeling van Amsterdam Noord. Wilt u een keer vrijblijvend kennis maken?  We komen graag vertellen over wat we doen en hoe we onze samenwerking samen in kunnen vullen. Stuur gerust een mailtje naar Anne via anne.vantongeren@weekendschool.nl

Facts:

-Aantal leerlingen: 107
-Aantal Alumni: 355
-Wijken: Buikslotermeerplein/Volewijck/Molenwijk/Banne Buiksloot/ Van der Pekbuurt / IJplein en Vogelbuurt.

 

Jaarrooster 2021-2022

Bekijk hier ons Jaarrooster IMC Weekendschool Noord 2021-2022 DEF.

Leslocatie:

Hyperion Lyceum
Badhuiskade 361
1031 KV Amsterdam

Kantoorlocatie:

A Lab
Overhoeksplein 2
1031 KS Amsterdam

 


Partners van de vestiging Amsterdam Noord

 

Knop-word-vriend-van-deze-vestiging

 

IMC Weekendschool

Blijf verbonden