IMC Weekendschool Nijmegen

Het team in Nijmegen bestaat uit: Rianne Kleve (jaarcoördinator en alumni-coördinator), Sarah van Dronkelaar (jaarcoördinator) en een derde jaarcoördinator. Op zondag worden de klassen ondersteund door onze klassendocenten Lena de Koning, Hilde Remmers.

Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Nijmegen als partner, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neemt u dan contact op met Sarah van Dronkelaar via: sarah.vandronkelaar@weekendschool.nl

IMC Weekendschool Nijmegen

Aantal leerlingen: 93

Wijken: Wolfskuil, Willemskwartier, Waterkwartier, Neerbosch Oost, Hatert, Hatertse Hei, Dukenburg, Lindenholt.
Basisscholen: De Wieken, Michiel de Ruyter, Aquamarijn, Het Octaaf, Het Kleurrijk, De Zonnewende, De Vossenburcht, De Klumpert, Hidaya, De Aldenhove, De Meiboom, De Bloemberg, Nutsschool Lankforst,  De Kleine Wereld, De Wingerd, Prins Mauritsschool, Prins Clausschool

Leslocatie:

Canisius College Nijmegen – Pontemcollege
Heyendaalseweg 45
6533 BK  Nijmegen

Kantoorlocatie:

Philips van Leydenlaan 15,
Radboud UMC ingang West,
route 396, 4e verdieping, kamer 52.

De weekendschool Nijmegen krijgt haar financiële ondersteuning uit verschillende bronnen. Naast fondsen dragen corporaties en enkele bedrijven uit het MKB bij. De financiers vormen samen de sponsorgroep Nijmegen.

Faecbook-icon

Twitter icon