fbpx
020 – 280 17 00 EN

IMC Weekendschool Rotterdam Delfshaven

IMC Weekendschool Rotterdam Delfshaven

Geen woorden maar daden. Een oeroud Rotterdams motto waar de vestiging van IMC Weekendschool in Rotterdam Delfshaven elke dag opnieuw invulling aan geeft, ruim 17 jaar. In 2005 begonnen wij in deze wijk en inmiddels bedienen we wekelijks zo’n 100 leerlingen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar van het unieke weekendschoolonderwijs. Al onze leerlingen zijn woonachtig in de wijk Delfshaven, één van de weinige wijken in Rotterdam die na het bombardement overeind is gebleven.

Het is een wijk die veel aandacht besteed aan het creëren van mogelijkheden voor jongeren om hun talenten en kansen optimaal te benutten. Nieuwe netwerken, professionals, ouders en jongeren werken hier zelf aan. IMC Weekendschool is dus een waardevolle toevoeging aan de wijk Delfshaven. En met een team dat alleen maar uit Rotterdammers bestaat is er een gigantisch commitment naar de stad en daarmee ook naar de wijk Delfshaven.

Het team in Rotterdam Delfshaven bestaat uit:

  • Julia Ham (jaarcoördinator jaar 1)
  • Ibtisame Oualaid (klassendocent jaar 1)
  • Cody de Waal (klassendocent jaar 1)
  • Marieke Ploegers (jaarcoördinator jaar 2)
  • Kaoutar Slimani (klassendocent jaar 2)
  • Isabelle Verhoeven (jaarcoördinator jaar 3)
  • Nina Pereboom (klassendocent jaar 3)
  • Amira Masaoudi (alumni-coördinator)

Vrijwilligers/gastdocenten

Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Rotterdam Delfshaven als begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met Julia Ham julia.ham@weekendschool.nl

Partners

Wilt u de mogelijkheden verkennen om (met uw organisatie) inhoudelijk en financieel samen te werken met IMC Weekendschool Rotterdam Delfshaven? Heeft u een ander idee of vraagstuk? Neem dan contact op met Julia Ham julia.ham@weekendschool.nl

Alumni

Ben je een alumnus van onze vestiging en wil je weten welke activiteiten er georganiseerd worden, een handje helpen of heb je een andere vraag over de mogelijkheden van ons alumninetwerk?
Neem dan contact op met Amira Masaoudi amira.masaoudi@weekendschool.nl en Julia Ham julia.ham@weekendschool.nl

Leslocatie

Onderwijscentrum Erasmus MC
Dr. Molewaterplein 50-60, ingang Wytemaweg
3015 GE Rotterdam

 

 

Faecbook-icon

Twitter icon

YouTube iconKnop-word-vriend-van-deze-vestiging

 

 

 


Partners van de vestiging Rotterdam Delfshaven

De weekendschool Rotterdam Delfshaven krijgt de meeste financiële steun van bedrijven uit de stad. Daarnaast ontvangt de school bijdragen van enkele fondsen. De financiers vormen samen de sponsorgroep Rotterdam Delfshaven.

IMC Weekendschool

Blijf verbonden