fbpx
020 – 280 17 00 EN

IMC Weekendschool Rotterdam Zuid

IMC Weekendschool Rotterdam Zuid

Achter de iconische Erasmusbrug in een van de leukste wijken van Rotterdam zit IMC Weekendschool Rotterdam-Zuid. Elke week zet het team zich in om een vernieuwde lessen neer te zetten voor leerlingen in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar die allemaal woonachtig zijn in de wijken in Zuid. Het is een wijk die veel aandacht besteed aan het creëren van mogelijkheden voor jongeren om hun talenten en kansen optimaal te benutten. Nieuwe netwerken, professionals, ouders en jongeren werken hier zelf aan. IMC Weekendschool is dus een waardevolle toevoeging aan Rotterdam-Zuid. En met een team dat alleen maar uit Rotterdammers bestaat is er een gigantisch commitment naar de stad en daarmee ook naar Rotterdam-Zuid.

Wij bieden een afwisselende leeromgeving waarin de leerlingen kennis maken met verschillende beroepen en zo de wereld op hun eigen manier verkennen. Dit doen wij samen met gepassioneerde gastdocenten en een team van enthousiaste vrijwilligers en een aantal stagiaires van de opleiding Social Work (Hogeschool Rotterdam).

Het team in Rotterdam Zuid bestaat uit:

  • Ayca Haaring-Ozkan (jaarcoördinator jaar 1)
  • Asma el Bouchtaoui (klassendocent jaar 1)
  • Maureen Anderson (jaarcoördinator jaar 2 en locatiemanager)
  • Ritchilee Kammeron (klassendocent jaar 2)
  • Maite Prince (jaarcoördinator jaar 3)
  • Larissa van der Vaart (klassendocent jaar 3)

Vrijwilligers/gastdocenten

Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Rotterdam Zuid als begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met Maureen Anderson maureen.anderson@weekendschool.nl

Partners

Wilt u de mogelijkheden verkennen om (met uw organisatie) inhoudelijk en financieel samen te werken met IMC Weekendschool Rotterdam Zuid? Heeft u een ander idee of vraagstuk? Neem dan contact op met Maureen Anderson maureen.anderson@weekendschool.nl

Alumni

Ben je een alumnus van onze vestiging en wil je weten welke activiteiten er georganiseerd worden, een handje helpen of heb je een andere vraag over de mogelijkheden van ons alumninetwerk?
Neem dan contact op met Maureen Anderson maureen.anderson@weekendschool.nl

Leslocatie

Rotterdams Vakcollege de Hef
Slaghekstraat 221
3074 LJ Rotterdam

 

IMC Weekendschool Rotterdam Zuid werkt samen met Rotterdam Vakmanstad, beide partijen streven naar het vergroten van de mogelijkheden voor de jongeren in Rotterdam Zuid.

 

Faecbook-icon

Twitter icon

YouTube iconKnop-word-vriend-van-deze-vestiging

 

 

 


Partners van de vestiging Rotterdam Zuid

Net als de andere negen vestigingen ontvangt Rotterdam Zuid een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. De vestiging wordt daarnaast gefinancierd door een netwerk van betrokken partners. De financiers vormen samen de sponsorgroep Rotterdam Zuid.

IMC Weekendschool

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren