IMC Weekendschool Tilburg

Het team in Tilburg bestaat uit Chantal van Rijswijk, Xanthe Lamers, Eleni Tsolodimos, Hilde van Uden, Eri-Ann Osepa, Abdellah Aknin, Hanne Mulder, Thomas Willemse, Joey Wilson, Sandrine van der Perk en Marloes Bierkens. Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Tilburg als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger?

IMC Weekendschool Tilburg

Aantal leerlingen: 140
Wijken: Stokhasselt, Quirijn Stok, Heikant en de Kruidenbuurt
Basisscholen: De Lochtenbergh, De Regenboog, Aboe-el-Chayr, De Sleutel, D’n Hazennest, De Vlashof, De Stelaertshoeve, De Schans, Antares, St. Hubertus, Wandelbos, Jeanne D’arc

Leslocatie:

Universiteit van Tilburg
Warandelaan 2
5037 AB  Tilburg

Kantoor:

De Symfonie
Eilenbergstraat 250
5011 EC Tilburg

De vestiging Tilburg krijgt haar financiële ondersteuning uit verschillende bronnen. Naast fondsen dragen enkele bedrijven uit het MKB bij. De financiers vormen samen de sponsorgroep Tilburg.

P.S. Neem ook eens een kijkje op onze  sociale mediakanalen! Wij posten regelmatig leuke foto’s, inspirerende interviews met gastdocenten en soms zelfs vlogs!

Faecbook-icon

Twitter icon