fbpx
020 – 280 17 00 EN

Masterclass Storytelling

HEB JIJ EEN DROOM?

Je dromen waar maken? Dat is waar het bij de weekendschool om draait toch? En toch… makkelijker gezegd dan gedaan. Soms is het handig als iemand je helpt om je gedachten op een rijtje te krijgen. Iemand waar je te tegenaan kunt praten, die jou de vragen stelt om die droom nou echt helder te krijgen. Samen met Quota en het Ro-theater organiseren we daarom een masterclass Storytelling.

Waarom is het nodig? Hoe beter jij weet wat je wilt, des te beter je zelf keuzes kunt maken. Keuzes over je vakkenpakket, je schoolkeuze, je studiekeuze. Als jij goed kan vertellen waar jij naar toe wilt, zal je makkelijker mensen vinden die je kunnen helpen. Hoe beter jij weet wat je wilt, des te beter kan je kansen voor jezelf creëren!

Die droom die je nu hebt, verandert misschien nog wel. Dat mag ook. Jij verandert ten slotte zelf ook nog. Je dromen en ambities kunnen verwoorden gaan je helpen om je droom nu en in de toekomst helder te krijgen. Aan het eind van de workshop heb je je droom en je doelen helder voor ogen en weet je jouw verhaal krachtig te vertellen. Het levert ook nog iets tastbaars op, een prachtige foto van jou door een professionele fotograaf, reclame voor jezelf. En aan de hand van jou ambitie, gaat Quota kijken wat ze voor jou kunnen doen.

Kortom: Wil jij jouw droom met ons delen? En mogen wij jou helpen die droom te verwezenlijken? Dan kan je je inschrijven voor een 2 daagse workshop in het RO-theater. Alleen als je beide dagen aanwezig kunt zijn, is deze workshop voor jou.

Woensdag 26 april | 16:30u-18:00u | Zaal Ro Theater William Boothlaan 8, 3012 VJ Rotterdam
En
Woensdag 3 mei | 16:30u-18:00u | Studio Ro Theater William Boothlaan 8, Rotterdam

We kunnen 12 Alumni en derdejaars plaatsen.
Doe je mee? Mail naar mamta.jalimsing@weekendschool.nl Of bel/sms/app naar Mamta 06 155 99 186


Wie is Quota?

Quota is een groep van 32 vrouwen met verschillende achtergronden en van alle leeftijden. Wij organiseren activiteiten, zamelen geld in voor goede doelen en vormen samen een groot netwerk. Waarom deze uitnodiging? Wij willen Rotterdamse jongeren helpen hun droom te verwezenlijken, waarbij we vooral ons netwerk inzetten. Een netwerk blijft, als je het goed onderhoudt, je hele leven bij je.

Wij zijn nieuwsgierig naar wie jullie zijn, wat je droom is en wat jij denkt nodig te hebben om die te bereiken. Bijvoorbeeld hulp bij het vinden van een stageplaats, het realiseren van een schoolopdracht of een meeloopdag bij een bedrijf. Maar wij kunnen ook helpen als jij een talent hebt en bijvoorbeeld een muziekinstrument of tekenspullen nodig hebt.

 

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren