fbpx
020 – 280 17 00 EN

Talent branding en loopbaan oriëntatie

ORMIT is een zelfstandige organisatie met vestigingen in De Bilt en Brussel en specialist op het gebied van talent- en leiderschapsontwikkeling. We maken organisaties en mensen succesvoller door hun talent te ontwikkelen en in te zetten. De medewerkers en trainees van talentontwikkelaar ORMIT geven op zondag 5 februari van 13.00 tot 17.00 uur in de Bilt wederom de workshops loopbaan oriëntatie en talent branding.
______________________________________________________________________________________

Wil jij meer over je persoonlijkheid te weten komen om tijdens sollicitaties jezelf nog beter te kunnen verkopen?
De workshop loopbaan oriëntatie (18+) helpt je bij het maken van juiste keuzes in je loopbaan op basis van wie jij bent en wat je graag wil.  Antwoorden op deze vragen helpen je verder wanneer je solliciteert.

In de workshop talent branding (13+) kijken we naar jouw persoonlijke kwaliteiten en talenten. Niet ieder mens is hetzelfde en daarom is het interessant om te kijken waarin jij bijvoorbeeld verschilt en misschien wel hetzelfde bent als je vrienden of klasgenoten. Wil jij weten waar je goed in bent? Wat jouw talenten zijn? En vooral hoe je die goed moet inzetten? Heel handig als je later een baan gaat zoeken. Geef je dan op voor de masterclass talent branding.

In de vorm van een interactieve sessie met theorie, oefeningen en rollenspellen gaan wij met elkaar aan de slag om er achter te komen waar jij goed in bent! Een unieke kans om nóg meer over jezelf te leren en om kennis te maken met medewerkers van ORMIT, Dit wil je toch niet missen?

 

Wat? : Talent Branding & loopbaan oriëntatie
Wanneer?: Zondag 5 februari
Waar?: De Bilt
Hoelaat?: 13:00 – 17:00

Wil je weten hoe alumni deze workshop vonden?  Klik hier

Enthousiast geworden? Geef je hier dan gauw op!

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren