fbpx
020 – 280 17 00 EN

Training: “IMConnected op LinkedIN”

Schrijf je in voor ons LinkedIn training voor alumni en relaties van IMC Weekendschool.

Wordt gegeven door Linkedin medewerker zelf.

Lensvelt-LinkedIn-Office-Amsterdam-8

Zoek je momenteel stage of werk? Wist je dat minimaal 1 op de 5 Nederlanders hun volgende baan vinden  via het netwerk? Dit aantal ligt bij werklozen, jongeren, ouderen en hoger opgeleiden beduidend hoger.

Met onze LinkedIn training willen we je handvatten bieden om je zakelijk netwerk uit te breiden en effectief in te zetten voor het vinden van een baan of een stageplaats.

Dit is een tweedelig programma, verspreid over een aantal maanden.

12 mei  16.00 – 19.00 Deel 1: IMConnectED

Deze dag leer je alle ins-en outs van online netwerken en specifiek over Linkedin, leer je alles wat je moet weten over diverse features van individuele profielen en bedrijfspagina’s op Linkedin. Daarna ga je achter je laptop zelf aan de slag met het maken of verbeteren van je Linkedin profiel en krijg je tips en advies van Lorenzo Sendar, Enterprise Relationship Manager bij Linkedin Benelux.

15 september 16.00 – 19.00 Deel 2: IMConnectING

Wil je niet alleen jezelf, maar ook anderen helpen met Linkedin? Dan kun je ook de train-de-trainer sessie volgen, waar we op de vragen ingaan die onstaan zijn nadat je actief aan de slag bent gegaan met LinkedIn. Je zult dan getraind worden om ook mensen die minder digitaal ‘savvy’ zijn te helpen met de inrichting van hun profielen en bedrijfspagina’s.

Na afronden van dit programma zal je als onze IMC Weekendschool LinkedIn trainer ingezet worden voor de training van andere medewerkers van IMC Weekendschool en oud-leerlingen.  Dat betekent dat er volgend jaar misschien niet Lorenzo, maar jij de training geeft aan de nieuwe lichting trainers! Uiteraard kun je deze kennis ook toepassen in je andere netwerken. LinkedIn staat je zo veel mogelijk bij en beantwoordt zoveel mogelijk je vragen.

Deel 2 zal ingevuld worden met de input uit de eerste sessie. Je hoeft je nu nog niet op te geven voor deel 2.


Programma 12 mei:

15.45 – 16.00  Ontvangst op Linkedin kantoor in Amsterdam
16.00 – 18.00 Training (eten wordt geregeld).
18.00 – 18.30 Rondleiding door het kantoor van Linkedin.
18.30 – 19.00 Borrel

Aanmelden

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren