Connecties

Speciaal voor alumni bestaan de Connecties. Dit zijn vakgroepen die vakspecifieke activiteiten organiseren voor alle alumni van Stichting IMC Weekendschool. Deze connecties vertegenwoordigen specifiekevakgroepen in de maatschappij en vullen een groot deel van de vakinhoudelijke alumni jaaragenda. Op dit moment zijn de volgende connecties actief:

1. Communicatie en Journalistiek
  2. Events
  3. Finance
  4. ICT
  5. Kunst en Cultuur
  6. Leiderschap
  7. Ondernemerschap
  8. Politiek en Maatschappij
  9. Recht
  10. Techniek en Wetenschap
  11. Zorg
  12. Klimaat en Duurzaamheid

Captains

De connecties hebben elk een eigen Connectie captain die een jaar lang het gezicht van de connectie is. Daarbij heeft zij of hij de leiding over de organisatie van activiteiten binnen de connectie. Denk aan het organiseren van werkbezoeken, trainingen, masterclassen en bijeenkomsten.  De activiteiten worden dus georganiseerd door ambitieuze alumni die zelf gepassioneerd zijn over hun eigen vakgebied.

Programma’s

Afgelopen jaren zijn er al tientallen workshops, trainingen, lezingen en inhouse-dagen georganiseerd, binnen allerlei verschillende vakgebieden. Denk aan een masterclass ‘Klinisch Redeneren’, een bezoek aan de Tweede Kamer of een cursus ‘Reportage Maken’.  Ook bezocht de Connectie Journalistiek de Amsterdamse Museumnacht en bezochten alumni van de Connectie Politiek de Amerikaanse ambassade.

En je nou al duidelijk weet welke Connectie echt iets voor jou is, of dat je nog graag bij de verschillende Connecties wilt meekijken…. het kan beiden.

Aanmelden

Geïnteresseerde alumni kunnen lid worden van de Connectie en worden zo op de hoogte gehouden worden van activiteiten en ontwikkelingen die voor hen interessant zijn. De connecties zijn voor iedereen toegankelijk. Wil je meer weten over de verschillende Connecties neem dan contact met ons op.

Onze hoofdsponsoren