fbpx
020 – 280 17 00 EN

Connectie Communicatie en Journalistiek

Communicatie en Journalistiek

Onder leiding van Captain Shaneequa Vrede.

De connectie Communicatie en Journalistiek is opgezet voor en in samenwerking met alumni die zich willen verdiepen in alleswat te maken heeft met journalistiek, media en communicatie. Hierbij kan gedacht worden aan alumni die Communicatiewetenschap (WO), Communicatie (HBO), Creative Business (HBO), Marketing en Communicatie (MBO) of Mediaredactie (MBO), Webredacteur (MBO) studeren en graag naast hun studie meer ervaring willen opdoen in het brede vakgebied van communicatie, zowel inhoudelijk als op organisatieniveau. Binnen deze connectie werd het project “IMC Reporters” opgericht, waarin de leden van de connectie een stoomcursus “reportage maken” kregen.

Bekijk de reportage van de Museumnacht Amsterdam:

 

Over Captain Shaneequa Vrede

Shaneequa Vrede is alumna uit Amsterdam Zuidoost. Ze studeerde tot vorig jaar Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Naast haar studie heeft ze al veel ervaring opgedaan op het gebied van presenteren en journalistiek. Zo was zij onder andere jarenlang het gezicht van BijlmerenZO, een lokaal initiatief dat mediacontent produceert in Amsterdam Zuidoost voor en door de doelgroep. Shaneequa is tevens ambassadeur van IMC Weekendschool.

 

Vragen?

Heb je een vraag of wil jij je aanmelden voor de connectie? Mail dan naar communicatie.journalistiek@weekendschoolconnectie.nl. Shaneequa beantwoordt met plezier jouw vragen!

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren