fbpx
020 – 280 17 00 EN

Connectie Communicatie en Journalistiek

Onder leiding van Captain Hassiba Lhajoui

De Connectie Communicatie en Journalistiek is opgezet voor en in samenwerking met alumni die zich willen verdiepen in alles wat te maken heeft met journalistiek, media en communicatie. Vaardigheden zoals werken met en voor de camera, presenteren, (video)editen en schrijven worden bijvoorbeeld getraind tijdens de activiteiten van deze connectie. Binnen deze connectie werd in 2019 het project “IMC Reporters” opgericht, waarin de leden van de connectie een stoomcursus “reportage maken” kregen.

Bekijk de reportage van de Museumnacht Amsterdam:

 

 

Over Captain Hassiba Lhajoui

Hassiba Lhajoui is een alumna uit Tilburg. Ze studeert momenteel Commerciële Economie en is werkzaam als reporter voor Omroep Tilburg. Zij zal dit jaar verschillende activiteiten organiseren voor alumni die meer ervaring willen opdoen met verschillende vormen van communicatie en de vaardigheden: schrijven, video-editen en presenteren. Hassiba is tevens ambassadeur van Stichting IMC Weekendschool.

Vragen?

Heb je een vraag of wil jij je aanmelden voor de connectie? Mail dan naar communicatie.journalistiek@weekendschoolconnectie.nl of

Hassiba beantwoordt met plezier jouw vragen!

 

 

Vervolgopleidingen 

Ben jij geïnteresseerd in het vakgebied van Communicatie & Journalistiek? Dan is één van de volgende vervolgopleidingen misschien iets voor jou:

 

WO
HBO
MBO


 

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren