fbpx
020 – 280 17 00 EN

connectie ICT

ICT

Onder leiding van Captain Simon Tesfahuney

De connectie ICT is opgezet voor en in samenwerking met alumni die zich willen verdiepen in alles wat te maken heeft met programmeren en ICT. Hierbij kan gedacht worden aan alumni die Informatiekunde/Informatica (WO), Technical Computer Science (WO), Econometrie (WO), Technische Informatica (WO), ICT (HBO) of ICT (MBO), Software Developer (MBO) studeren en graag naast hun studie meer ervaring willen opdoen in het organiseren van evenementen: zowel inhoudelijk als op organisatieniveau. Denk hierbij aan een workshop programming of een creathon Internet of Things.

 

Over Captain Simon Tesfahuney

Simon Tesfahuney is alumnus uit Nijmegen. Hij studeert momenteel Codam Coding College in Amsterdam. Naast zijn studie is hij werkzaam als ICT- en app-ondersteuner voor IMC Alumni.

Naast zijn ervaring op het gebied van ICT is hij actief als vrijwilliger bij IMC Alumni voor verschillende activiteiten. Simon is tevens ambassadeur van IMC Weekendschool.

Vragen? 

Wil je jouw 21st century skills bijspijkeren en meer leren over het brede ICT-vak? Simon beantwoordt al je vragen op ict@weekendschoolconnectie.nl

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren