fbpx
020 – 280 17 00 EN

Connectie Klimaat en Duurzaamheid

Onder leiding van Captains Elilta Woldu en Sharonne Pritipalsingh

De connectie Klimaat en Duurzaamheid is opgezet voor, en in samenwerking met alumni die zich willen verdiepen in alles wat te maken heeft met het klimaat,  milieu en duurzaamheid in algemene zin. Studies die hierop aansluiten zijn bijvoorbeeld Future Plant Studies (VU), Science Business & Innvation, Global Sustainable Innovation, Renewable Energy, Urban Environmental Management (WO-m) en Milieukunde (HBO). De kennis over en interesse in deze onderwerpen kan direct toegepast worden in de landelijke IMC Alumni evenementen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Captains Sharonne en Elilta 

Sharonne en Elilta zijn beide actieve alumni die eerder voor de stichting werkten in verschillende functies. Beide hebben zij een passie voor duurzaamheid en zijn ze geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met het klimaat. Samen gaan ze dit jaar toffe activiteiten organiseren voor de connectie.

Vragen? 

Wil je meer weten over de Connectie Klimaat en Duurzaamheid? Mail dan naar klimaat.duurzaamheid@weekendschoolconnectie.nl

 

Vervolgopleidingen 

Ben jij geïnteresseerd in het vakgebied van Klimaat & Duurzaamheid? Dan is één van de volgende vervolgopleidingen misschien iets voor jou:

 

WO
HBO
MBO


 

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren