fbpx
020 – 280 17 00 EN

Connectie Kunst en Cultuur

Kunst en Cultuur

Onder leiding van Captains Ling Fong Yee en Sophia Loopstok

De connectie Kunst en Cultuur is opgezet voor en in samenwerking met alumni die zich willen verdiepen in alles wat te maken heeft met kunst en de Nederlandse én buitenlandse culturen. Hierbij kan gedacht worden aan alumni die Kunst, Cultuur en Media (WO), Kunstgeschiedenis (WO), Media, Kunst, Design en Architectuur (WO), Media en Cultuur (WO), Culturele Studies (WO) Autonome Beeldende Kunst (HBO), Podium- en evenemententechniek (MBO) of Sociaal Cultureel Medewerker (MBO), Theater (MBO), Music Production (MBO) studeren en graag naast hun studie meer ervaring willen opdoen in het organiseren van evenementen: zowel inhoudelijk als op organisatieniveau.

Je kunt hierbij denken aan een bezoek van een museum of cultuurinstelling, een workshop fotografie of een lezing over diversiteit en representatie in de cultuursector.

 

Over Connectie Captains Ling Fong Yee en Sophia Loopstok

Ling (alumnus Delfshaven) en Sophia (alumna Nijmegen) zijn de nieuwe captains van Kunst & Cultuur. Ze zitten allebei in hun eindexamenjaar. Hun hoofden zitten vol met toffe ideeën en zij hopen snel hun eersteevenement op te zetten.

Vragen?

Ling en Sophia zijn voor al jullie vragen over de connectie bereikbaar op kunst.cultuur@weekendschoolconnectie.nl

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren