fbpx
020 – 280 17 00 EN

Connectie Leiderschap

Onder leiding van Captain Chaimae Lemrini

De connectie Leiderschap is opgezet voor en in samenwerking met alumni die zich willen verdiepen in alles wat te maken heeftmet maatschappelijk en persoonlijk leiderschap. Alumni van allerlei verschillende studies kunnen zich bij deze connectie ontwikkelen op het gebied van leiderschap en daarnaast tijdens hun studie meer ervaring opdoen in het organiseren van evenementen: zowel inhoudelijk als op organisatieniveau. Binnen deze connectie is inmiddels twee keer Challenge for Talent georganiseerd, een cursus waarbij alumni verschillende casussen uitwerkten voor bedrijven. Ook werd afgelopen jaar The Many Faces of Leadership, een driedelige masterclass-reeks, georganiseerd. Tijdens deze reeks vertelden drie rolmodellen over hoe zij omgaan met hun leiderschap in activisme, sociale media en onderwijs.

 

Over Captain Chaimae Lemrini

Chaimae Lemrini is een alumna uit Utrecht. Ze studeert momenteel Optometrie en is tot nu toe vooral actief geweest in de Connectie Zorg bij de organisatie van activiteiten. Afgelopen jaar kwam ze naar de activiteiten van Connectie Leiderschap en raakte geïnspireerd om andere alumni hier dit jaar meer over te leren. Chaimae is tevens ambassadeur van Stichting IMC Weekendschool.

Vragen?

Wil je meer informatie over de connectie Leiderschap? Mail Chaimae via leiderschap@weekendschoolconnectie.nl

 

 

 

 

Vervolgopleidingen 

Ben jij geïnteresseerd in het vakgebied van Leiderschap? Dan is één van de volgende vervolgopleidingen misschien iets voor jou:

 

WO
HBO
MBO


 

Blijf verbonden

Onze hoofdsponsoren